YouTube "Çocuklara özel mi?" seçeneği ne yapılmalı?

DM255555

Hectopat
Daha fazla  
1609832716923.png

Arkadaşlar, video çektim yüklemek istiyorum fakat hangisini seçeceğimde kararsız kaldım. Normal 14-15 yaşındaki çocukların oynadığı bir oyun. Hangisini seçersem daha çok izlenme vs. gelir?

Dosya Ekleri

• 1609832663832.png
    1609832663832.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 176
Çocuklara özel seçeneğini seçerseniz yorumlar kısmı kapalı oluyor ve video çocuk videolarının yanında gösteriliyor. Bu yüzden çocuklara özel değil kısmını işaretleyin.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 817342
Arkadaşlar, video çektim yüklemek istiyorum fakat hangisini seçeceğimde kararsız kaldım. Normal 14-15 yaşındaki çocukların oynadığı bir oyun. Hangisini seçersem daha çok izlenme vs. gelir?(Yanlış anlamayın, amacım hızlıca büyümek.)

Sakın yapma. Çocuk kanalları için çok kötü bir politikaları var. Hatta bazen küfür edip kanlı korku oyunu falan da oynarsan algoritma tarafından da işaretlenmezsiniz. Diğer türlü gelişmeniz imkansız.

Eki Görüntüle 817342
Arkadaşlar, video çektim yüklemek istiyorum fakat hangisini seçeceğimde kararsız kaldım. Normal 14-15 yaşındaki çocukların oynadığı bir oyun. Hangisini seçersem daha çok izlenme vs. gelir?(Yanlış anlamayın, amacım hızlıca büyümek.)

Çocuklara özel değil. Çünkü çocuklara özel olunca 6-10 yaş arası geliyor.

Eki Görüntüle 817342

Arkadaşlar, video çektim yüklemek istiyorum fakat hangisini seçeceğimde kararsız kaldım. Normal 14-15 yaşındaki çocukların oynadığı bir oyun. Hangisini seçersem daha çok izlenme vs. gelir?

Hayır çocuklara özel değil seçeneğini seçiyorsunuz aşağıda yaş kısıtlaması gelişmiş'e tıklayıp hayır video'mu 18 yaş için kısıtlama yapıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı