YouTube çok yavaş calısıyor

Envfedaisi

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana Donanım

İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)

Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
Video oynatmada bir sıkıntı yok, her zamanki gibi 60FPS videolarda 1000'de 1 giriyor 30FPS videolara bakmadım. Ancak özellikle bir video izlemeye çalıştığımda böyle site donuyor. Fare veya genel olarak bilgisayar da bir donma, ekstra bellek/disk.. kullanımı yok. Diğer sitelere geçiyorum hiçbir sıkıntı yok ancak mesela tam ekran yapıyorum normalde maximum 4-5 saniye süren tam erkan olma süreci 10-15 saniye sürüyor. İmleci oynatıyorum mesela like butonunun üstüne getiriyorum, tepki göstermesi çok yavaş oluyor ve art arda geliyor. Bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi, driverlar güncel değil AMD olduğu için güncellemeye korkuyorum saçma sapan bir yazılım hataları olur diye, toplu güncelleme gelmiş KB kodu: 5030211, donanım hızlandırma açık.

Tahminim YouTube genelinde yaşanan bir durum, tecrübelerinizi iletirseniz memnun olurum. Bilgili olanlar ekran kartım aşağıda yazılı, onun için driver önerirse yine memnun kalırım.

Son düzenleme:
Reklam engelleyici varsa onlar da ağırlaştırıyor hocam. Kapatıp dener misiniz?

Reklam engelleyici varsa onlar da ağırlaştırıyor hocam. Kapatıp dener misiniz?
Valla hiç bir şey yok, dün böyle bir sorunum yoktu bugün oldu hiçbir eklenti vesaire kurulmadı.

Ne olduysa düzeldi, kapayıp açınca işe yaramamıştı ancak okuldan geldim bir baktım düzgün çalışıyor. Belki babam bir şey yapmıştır ortaklaşa kullanıyoruz benden önce o bakıyor, sorarım yazarım buraya, çözüm olarak işaretlemiyorum.

Benim takip ettiğim 670 küsür kanal var ve kanalları göster deyince bu kasma sorunu yeniden başladı, önceden yoktu şimdi olmaya başladı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…