YouTube Coppa politikası

AnkaTR

Kilopat
Katılım
6 Nisan 2016
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben YouTube yeni başlamıştım ki tam da bu zamanlarda YouTube coppa yasasını çıkardı. Benim kanalımda LOL videoları olacaktı veya diğer normal oyunlar. Ben şimdi çocuklara uygun olarak mı işaretleyeceğim yoksa uygun değil mi* uygun olarak işaretlersem ciddi yaptırımlar olacak ki YouTube işinin anlamı kalmayacak benim için. Bir kesim çok takılacak bir konu değil diyor diğer kesim ise bu yasaya uygun olmayan video başına 42000 dolar ceza yiyeceklerini ve bu yüzden YouTube'dan her ihtimale karşı videolarını silenler mevcut (bu tarz oyun videolarını her kesim izleyebilir çocuklar da 18 yaşını doldurmuş gençler de). Ne yapmam gerek millet neden bu kadar rahat?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küfür ediyorsan ve şiddet içerikli oyunlar oynuyorsan çocuklara uygun olarak işaretlemeyeceksin. Youtube'nin saçma politikaları öyle istiyor.
Aslında bende bunu istiyorum, 4 tane yeğenim arada kontrol ediyorum çok saçma ve çocuklar için olmayan içerikleri izliyorlar, fakat bu bir çözüm olmayacaktır çoğu çocuk babasının veya annesinin telefonundan izliyor ve Google hesapları onların üstüne olduğu için yaş aslında yaş sınırını aşan içerikleri de izleyecekler.
 
Çocuklar için uygun değil seçeneğini seçmen daha iyi olur. Bir süre sonra bu engele takıldığını çocuklar da fark edip yetişkin hesabı açacaklar zaten. Hem garantilemiş olursun ceza almayacağını.
 
Küfür ediyorsan ve şiddet içerikli oyunlar oynuyorsan çocuklara uygun olarak işaretlemeyeceksin. Youtube'nin saçma politikaları öyle istiyor.
Küfür etmiyorum aslında ama cs:go ve lol gibi oyunlar şiddet ağırlıklı gibi geliyor bana yani gözümde bir ets2 kadar masum değil çocuklara uygun değil olarak işaretliyorum uygun mudur dediğinize göre _
 
YouTube'nin şaçma bir politikası. YouTube şaçma politikalar çıkarmaya devam ediyor. Bakalım 2021 de çıkaracak. Bu şaçma politika yüzüden izlenmeler düşecek.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı