Çözüldü YouTube dışında hiçbir siteden video izleyemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yahya nuri

Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayarım yeni formatlı YouTube dışında hiçbir siteden video izleyemiyorum. Opera tarayıcı kullanıyorum, Chrome'da yükleyip denedim fakat olmadı sorun devam ediyor ses geliyor fakat ekran tamamen siyah bunu nasıl düzeltebiliriz? Bu da bilgisayarım da yüklü olan programlar https://i.hizliresim.com/1brTee.jpg.

Çözüm
Size tavsiyem: Chrome ayarlarda; hazır oldunda donanım hızlandırma tikini kaldırıp, Chrome kapatıp yeniden açıp denemeniz.

Evet az önce bende denedim bunu ve düzeldi sağ olun ben buraya da bırakayım belki başkasına da lazım olur.
  • Öncelikle Chrome'dan ayarlar‘a giriyoruz. (adres çubuğuna chrome://settings/ yazarak girebilirsiniz.)
  • Açılan kısımda aşağı doğru inerek gelişmiş ayarları göster yazısına tıklayın.
  • Sistem kısmında bulunan “kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan” kutucuğunu pasif hale getirin.
  • Son olarak Google Chrome'u yeniden başlatın.
Böyle bir sorunu arkadaşımın Asus marka bilgisayarında almıştım. AMD sitesinden kurulan sürücü bu sorunu veriyordu. Asus ekran kartı çipini kendine göre uyarlamış o yüzden sadece onun sitesinde yayınladığı sürücüyü kurarsam düzeliyordu. Tabi güncel oyunları felan oynayamıyordu bu yüzden. Sizin sorununuz ekran kartı sürücüsü ile ilgili benim düşünceme göre.

Size tavsiyem: Chrome ayarlarda; hazır oldunda donanım hızlandırma tikini kaldırıp, Chrome kapatıp yeniden açıp denemeniz.

Evet az önce bende denedim bunu ve düzeldi sağ olun ben buraya da bırakayım belki başkasına da lazım olur.
  • Öncelikle Chrome'dan ayarlar‘a giriyoruz. (adres çubuğuna chrome://settings/ yazarak girebilirsiniz.)
  • Açılan kısımda aşağı doğru inerek gelişmiş ayarları göster yazısına tıklayın.
  • Sistem kısmında bulunan “kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan” kutucuğunu pasif hale getirin.
  • Son olarak Google Chrome'u yeniden başlatın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı