Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 20 Şubat 2022 #1 Kulllansak ne kadar sıkıntı olur? Bundan daha önce kullanmıştım. Video engellenmemişti ama para kazanma özelliği kaldırılmıştı.
Kulllansak ne kadar sıkıntı olur? Bundan daha önce kullanmıştım. Video engellenmemişti ama para kazanma özelliği kaldırılmıştı.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 20 Şubat 2022 #2 Videodan para kazanamazsın. Tek olayı bu.
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 20 Şubat 2022 #3 Lawien dedi: Videodan para kazanamazsın. Tek olayı bu. Genişletmek için tıkla... Yani video dursa sıkıntı olmaz değil mi?
Lawien dedi: Videodan para kazanamazsın. Tek olayı bu. Genişletmek için tıkla... Yani video dursa sıkıntı olmaz değil mi?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 20 Şubat 2022 #4 Dadesutan dedi: Yani video dursa sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. At da bizde izleyelim editini.
Dadesutan dedi: Yani video dursa sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. At da bizde izleyelim editini.
Dadesutan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 490 Çözümler 3 Yer Tokyo-3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara kılıç Ustası 20 Şubat 2022 #5 Lawien dedi: Yok. At da bizde izleyelim editini. Genişletmek için tıkla... Daha atmadım. Atmadan önce sorayım dedim.
Lawien dedi: Yok. At da bizde izleyelim editini. Genişletmek için tıkla... Daha atmadım. Atmadan önce sorayım dedim.