Youtube Ekip Oluşturmak

Beysim Şirinsu

Hectopat
Daha fazla  
Benim youtube işlerine bayadır bi merakım vardı. Şimdi teog da geçtiğine göre Allaha Şükür :D. Arkadaşlarımla beraber bir youtube kanalı oluşturmak istiyorum. Mediakraft gibi hani. Şimdi size bu konuda danışmak istedim. Görev dağılımı nasıl olmalı, kanalın konusu ne olsun, nasıl büyütebiliriz ve kanala nasıl özen gösterelim (yani videolarımızın kalitesini nasıl arttırırız) şimdiden teşekkürler iyi günler....

Hevesinizi kırmak gibi olacak ama, youtube'da popüler olmak zor. İnsanların sizi bulması zor çünkü.

aynen öyle fakat ben beklerim zamanım var :D sadece kanalıma neler gerek ve görevlendirmeyi nasıl yapmalıyım onu soruyorum sizlere. Cevabını biliyorsanız ve cevaplarsanız sevinirim sorularımı :D
Anladım. Ben 1 yılı aşkın süredir video atıyorum ve hala abonem 260 ciddi sabır, para ve üreticilik lazım. Mesela 4 kişisiniz interneti iyi olan videoları upload etsin. Sistemi iyi olan edit, render yapsın muhabbeti iyi olan 2 kişide videoda cıksın. Arada öbür arkadaşlarda çıksın. Daha önemlisi içerik üretmek. İnsanların neyi izleyeceğini iyi düşünmeniz lazım. Son olarak güzel bir kanal fotoğrafı ve iyi ekipman ile umarım güzel yerlere gelirsiniz.

Kaliteli içerik üretmeniz lazım. Ekipmanlarınızın iyi olması gerekiyor. İnternet iyi olması gerekiyor. İnsanların merakanı uyandırmanız lazım. Anlatımın iyi ve güzel olması gerekiyor. İçerikler diğer kanallara benzer olmasın. Benim tavsiyem çok farklı alanlara yönelmeniz. Başarılar dilerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı