1500 TL Gamepad önerisi

Bütçe
1500

1800 kere çıkarsam ikinci el Xbox gamepadler var ama o kadar da çıkmak istemiyorum bir Mortal Kombat, Gold of war, NFS oynuyorum. Attığım analoğu vs yeterli değil midir?

1800 kere çıkarsam ikinci el Xbox gamepadler var ama o kadar da çıkmak istemiyorum bir Mortal Kombat, Gold of war, NFS oynuyorum. Attığım analoğu vs yeterli değil midir?
Evet 2. el xbox gamepadi alın ki 2 ayda stick drift başlasın, LB+RB tuşları kırılsın. 1400'e alacağınız Secuzi gamepad ondan daha dayanıklı!

Evet 2. el Xbox gamepadi alın ki 2 ayda stick drift başlasın, LB+RB tuşları kırılsın. 1400'e alacağınız secuzi gamepad ondan daha dayanıklı!

Hocam sizin öneriniz ne olacaktır başlıktaki gamepadı aldım ama ybax tuş sesi fazla diye iade ettim 2K bandına çıkabilirim şu an Nova Lite 2'ye baktım ama tipini çok sevemedim secuzi de tuş sesi ne alemde onu da bilmiyorum bilginiz var mı? Ve Fantech shooter 3 veya BIGBIG WON gale 3'e ne dersiniz? Başka öneriniz varsa sessiz gamepad öneriye açığım.

Hocam sizin öneriniz ne olacaktır başlıktaki gamepadı aldım ama ybax tuş sesi fazla diye iade ettim 2K bandına çıkabilirim şu an Nova Lite 2'ye baktım ama tipini çok sevemedim secuzi de tuş sesi ne alemde onu da bilmiyorum bilginiz var mı? Ve Fantech shooter 3 veya BIGBIG WON gale 3'e ne dersiniz? Başka öneriniz varsa sessiz gamepad öneriye açığım.
Secuzi de büyük ihtimalle tuş sesi yok denecek kadar az çünkü onun birebir kopyası EasySmx x15'i kardeşim kullanıyor. Tuşları çok yumuşak ve sessiz.

Düşüneceğim secuziyi. Wraith de yazdığım iki kol hakkındaki düşünceniz nedir?
Fantech shooter 3'ün malzeme kalitesi çok kötü deniyordu.
Bigbig Won Gale'in de Hall modeli öneriliyor düz Won Gale değil.
Secuzi'nin OEM'i iyi olduğu için o fiyata bu ikisinden daha iyi olduğunu biliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı