YouTube geçmişimde izlemediğim videolar olması

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Bugün izlediğim seriye devam etmek için geçmişe girdim. Geçmişimde 3 tane arapça video gördüm. Hesabımın çalınmasından şüphelenip Gmail'imi kontrol ettim. Başka bir yerden, hiçbir yerden giriş yapmaya çalışan ve giriş yapmış olan da yok. Anormal hiçbir şey de göremedim. Sizce o videolar neden geçmişte?

Bugün izlediğim seriye devam etmek için geçmişe girdim. Geçmişimde 3 tane arapça video gördüm. Hesabımın çalınmasından şüphelenip Gmail'imi kontrol ettim. Başka bir yerden, hiçbir yerden giriş yapmaya çalışan ve giriş yapmış olan da yok. Anormal hiçbir şey de göremedim. Sizce o videolar neden geçmişte?
Ailenizden biri izlemiş olabilir.
Çocuk videoları ise kardeşiniz izleme oranı yüksek.(Kardeşiniz varsa.)

FBI Ajanı: Yoo, bn izledm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı