A Adsız 1 Ziyaretçi 18 Kasım 2018 #1 Merhaba ben Youtube'daki Asosyal TR kanalındaki videoları izlemek istiyorum. Ama onun videolarının hepsi gizli video olunca izleyemediğim gibi indiremedim. Peki nasıl o videoları izleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2018
Merhaba ben Youtube'daki Asosyal TR kanalındaki videoları izlemek istiyorum. Ama onun videolarının hepsi gizli video olunca izleyemediğim gibi indiremedim. Peki nasıl o videoları izleyebilirim?
buraaks Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 319 Çözümler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 18 Kasım 2018 #2 böyle birşey mümkün değil diye biliyorum geçici olarak servis dışı yazmış kanalına yakında tekrar açabilir.
böyle birşey mümkün değil diye biliyorum geçici olarak servis dışı yazmış kanalına yakında tekrar açabilir.
A Adsız 1 Ziyaretçi 19 Kasım 2018 #3 buraaks dedi: böyle birşey mümkün değil diye biliyorum geçici olarak servis dışı yazmış kanalına yakında tekrar açabilir. Genişletmek için tıkla... Bir yolu yok mu ?
buraaks dedi: böyle birşey mümkün değil diye biliyorum geçici olarak servis dışı yazmış kanalına yakında tekrar açabilir. Genişletmek için tıkla... Bir yolu yok mu ?