YouTube görüntülenme saati

alpethz

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar daha yeni hayalimdeki sistemi toplamak amacı ile bir YouTube kanalı açtım ancak pek çözemedim. Sorularım:
  • Görüntülenme saati kısmında bazen 0, 5 diyor bu 50 dakika anlamına mı geliyor?
  • Aşağıdaki tabloda 7 saat izlenmem olduğunu mu gösteriyor yoksa daha mı az izlenme var?

yt1.PNG

Hocam 0.5 saat 30 dakika yapar. 50 dakika yapmaz. Toplamda 7 saat yani 420 dakika kullanıcılar videonuzu izlemiş. 823 de görüntüleme almışsınız. 823 görüntülüme için 1 dakikalık bir video bile olsa 420 dakika izlenme az ama onu söylemiş olayım. %50 videoda kalıyor yani izleyiciler.

Hocam 0.5 saat 30 dakika yapar. 50 dakika yapmaz. Toplamda 7 saat yani 420 dakika kullanıcılar videonuzu izlemiş. 823'de görüntüleme almışsınız. 823 görüntülüme için 1 dakikalık bir video bile olsa 420 dakika izlenme az ama onu söylemiş olayım. %50 videoda kalıyor yani izleyiciler.

Hocam bence sonuçlar çok iyi bunun sebebi hesabı 3 hafta önce açtım ve aktif olamadığım halde 7 saat izlenme almış yani aktif olsam seneye ilk paramı alırım inşallah çok teşekkürler yardımınız için 🥰

Hocam 0.5 yarım demektir, yani 30 dakika.
Toplam 7 saat izlemişler videolarınızı.

Allah razı olsun hocam. 🥰

Hocam bence sonuçlar çok iyi bunun sebebi hesabı 3 hafta önce açtım ve aktif olamadığım halde 7 saat izlenme almış yani aktif olsam seneye ilk paramı alırım inşallah çok teşekkürler yardımınız için 🥰
Umarım başarılı olursunuz. Küçük bir tavsiyede daha bulunayım. Eğer YouTube İş Ortağı programına daha erken dahil olmak istiyorsanız çok özgün videolar çekin. Orada belirtilen kriterleri karşılamıyor olsanız dahi YouTube İş Ortağı programına alınabilirsiniz. Mümkün olduğunca atılan yorumlara güzel dille cevap verin. Belki de 1 yıl olmadan kazanmaya başlayabilirsiniz kim bilir... İşin özü özgün olmakta.

Umarım başarılı olursunuz. Küçük bir tavsiyede daha bulunayım. Eğer YouTube iş ortağı programına daha erken dahil olmak istiyorsanız çok özgün videolar çekin. Orada belirtilen kriterleri karşılamıyor olsanız dahi YouTube iş ortağı programına alınabilirsiniz. Mümkün olduğunca atılan yorumlara güzel dille cevap verin. Belki de 1 yıl olmadan kazanmaya başlayabilirsiniz kim bilir... İşin özü özgün olmakta.

Sinirlendiğim yorumların bile sonuna "♥, ☺, ☻" ekliyorum tüm yorumlara kalp+yanıt veriyorum YouTube iş ortağı dediğiniz para kazanma özelliğinden mi bahsediyorsunuz? Genelde telifsiz müzik falan kullanıyorum "ne hissettirir?" Konulu animasyonlar paylaşıyorum.

Sinirlendiğim yorumların bile sonuna "♥, ☺, ☻" ekliyorum tüm yorumlara kalp+yanıt veriyorum YouTube iş ortağı dediğiniz para kazanma özelliğinden mi bahsediyorsunuz? Genelde telifsiz müzik falan kullanıyorum "ne hissettirir?" Konulu animasyonlar paylaşıyorum.
Eğer yasak değilse paylaşır mısınız video? Evet para kazanma özelliği. Aslında bir nevi insanlara videolarına reklam koymalarına olanak sağlayarak para kazandıran bir sistem. Yani video izlendiği için değil, reklam izlendiği için para kazanılıyor. O yüzden AdBlocker tarzı programların kullanılmasına karşıyım.

Eğer yasak değilse paylaşır mısınız video? Evet para kazanma özelliği. Aslında bir nevi insanlara videolarına reklam koymalarına olanak sağlayarak para kazandıran bir sistem. Yani video izlendiği için değil, reklam izlendiği için para kazanılıyor. O yüzden adblocker tarzı programların kullanılmasına karşıyım.

Şöyle bir videomu atayım mesela yasak değildi diye hatırlıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı