Youtube Google+ Sorunu

Google+ silebilirsin ama dikkat et tüm hesapları silme. Youtube ayrıdır ama mail adresi aynı olduğundan hepsi gözükür o yüzden bazen Youtube ayarlarından Hesap Değiştir den Google+ yada mail hesabından Youtube hesabına geçiş yapmak zorundasın, bazen otomatik kendide sorar bu hesapla mı oturum açıcaksın? Bu bir sorun gibi duruyor çünki mail adresinle giriş yapınca ortalık karışıyor, mail oturumunu kapatınca diğerlerinden de çıkmış sayılıyorsun hepsi birbiriyle bağlantılı ama senin kontrolünde.

Tek başına Youtube kanalı açmak mümkün değil ama istemiyorsan Google+ ı silebilirsin, hepsi birbirinden ayrı çalışır birlikte gözüksede hesaplar arasında geçiş yapabilirsin.

Tamam anladım.Faka benim açtığım ilk hesap(yaklaşık olarak 2 ay önce) google+ ile bağımsız çalışıyordu.Ama bu yeni açtığım hesap Google+ ile çalışıyor.Yinede saol.

Aynen. Benim hesabım da Google' a bağlı değildi. 2 3 ay önce kanal adımı değiştireyim derken yanlışlıkla hesabı Google+' a bağladım. Şimdi hesaplar arasında geçiş yap kısmında 3 tane farklı hesap var. Bazen şu an kullandığım hesaptan çıkıp diğerine girip tekrar şu an kullandığım hesaba geri dönünce videolar falan kayboluyor. Tarayıcıyı açıp kapatınca sorun düzeliyor. YouTube' da çok fazla hata var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı