R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, benim YouTube önceden güncelleşmişti, sonra tekrar eski sürümüne döndü. Nasıl en son sürüme yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Arkadaşlar, benim YouTube önceden güncelleşmişti, sonra tekrar eski sürümüne döndü. Nasıl en son sürüme yükseltebilirim?
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 31 Mart 2021 #2 PC üzerinden tarayıcı ile giriliyor güncelleme yapılmıyor belki bu güne özel arayüz eski haline gelmiştir. Artı 0 Eksi
PC üzerinden tarayıcı ile giriliyor güncelleme yapılmıyor belki bu güne özel arayüz eski haline gelmiştir.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 31 Mart 2021 #3 YouTube bilgisayarda indiriliyor mu? Güncelleştirirebiliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 HackerMulayim dedi: PC üzerinden tarayıcı ile giriliyor güncelleme yapılmıyor belki bu güne özel arayüz eski haline gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Önceden günceldi ama ne olduysa birkaç gün önce eski sürümüne döndü. Madss dedi: YouTube bilgisayarda indiriliyor mu? Güncelleştirirebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Google Chrome tarayıcıdan giriyorum. Artı 0 Eksi
HackerMulayim dedi: PC üzerinden tarayıcı ile giriliyor güncelleme yapılmıyor belki bu güne özel arayüz eski haline gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Önceden günceldi ama ne olduysa birkaç gün önce eski sürümüne döndü. Madss dedi: YouTube bilgisayarda indiriliyor mu? Güncelleştirirebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Google Chrome tarayıcıdan giriyorum.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 31 Mart 2021 #5 ramp dedi: Google Chrome tarayıcıdan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim güncelleyemezsiniz. Artı 0 Eksi
ramp dedi: Google Chrome tarayıcıdan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim güncelleyemezsiniz.