YouTube hesabı çalındı

YahyaMeYes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki gibi YouTube hesabım çalındı ve botnet oldum. İzlemediğim videolar geçmişe düşüyor ne yapmam lazım? Şifreleri değiştirdim bilgisayara format attım. Hiçbir yerden girememesi lazım fakat hala geçmişe geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefonumda tarattım virüs bulamadım zaten dün bilgisayara format atmıştım ondan önce de taratınca bulamadım fakat hala geçmişime videolar düşüyor ne yapmam lazım?

Google hesabına gir ve cihazları kontrol et. Tanımadığın tüm cihazları ve bilinmeyen tüm cihazları kes.

Hocam telefonumda tarattım virüs bulamadım zaten dün bilgisayara format atmıştım ondan önce de taratınca bulamadım fakat hala geçmişime videolar düşüyor ne yapmam lazım?

Bilgisayara format attığınız USB'ye virüs geçmiş olabilir. Siz yükleyin antivirüs.

Google hesabına gir ve cihazları kontrol et. Tanımadığın tüm cihazları ve bilinmeyen tüm cihazları kes.

Bilgisayara format attığınız USB'ye virüs geçmiş olabilir. Siz yükleyin antivirüs.

Hocam hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim fakat onu da yapmıştım şu an sadece benim bilgisayarım dışında hiçbir cihaz gözükmüyor. Sanırım YouTube hesabım üzerinden bir çalınma durumu var.

Google Hesabınızı Yönetin kısmındaki Güvenlik bölümünden hesaba erişimi olan cihazların hepsini temizleyin.

Bir de "tarama geçmişini temizle" yapıp tüm çerezleri de temizleyin. Uzantıları da kaldırın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı