aliiqiisiw
Kilopat
Sadece video izliyordum ama kapandi. Hatta YouTube Premium bile aldim.
Yorumlarda hakaret içeren mesaj yazdıysan bu gerçekleşebilir. Ayrıca YouTube'a video yüklüyor muydunuz?
Yazılanları okuyup denilenleri yapabilirsiniz itiraz etmenizi söylüyor.
Kendiliğinden video paylaşılmışsa hesabının şifresi başka kişilerin elinde demektir. Videolar yüklenen hesap ile şu an ihlal ile kapatılan hesapların mail adresleri aynı mıydı?Hayır ama farklı YouTube hesapımda kapatıldı o hesapta otomatik BTC videoları paylaşıldı bunda paylaşıldımı bilmiyorum baakamıyorum.
Kendiliğinden video paylaşılmışsa hesabının şifresi başka kişilerin elinde demektir. Videolar yüklenen hesap ile şu an ihlal ile kapatılan hesapların mail adresleri aynı mıydı?
Hayır ama farklı YouTube hesapımda kapatıldı o hesapta otomatik BTC videoları paylaşıldı bunda paylaşıldımı bilmiyorum baakamıyorum.
İtiraz naısl edeceğim bilmiyorum.
Youtube destek ile iletişime geçin. Belki kurtarabilirler hesabı. Ama önemli değilse sıfırdan hesap açılıp tüm güvenlik önlemlerinin açılması daha iyi olur. Ayrıca bilmediğiniz güvenli olmayan sitelere girmeyiniz.Hayır değildi form gezdim birkaç kişinin başında gelmiş![]()
Hocam hesabınızı çalmışlar sizden izinsiz kullanıyorlar destekle görüşün.
Şifrellerimi değiştirdim 2doğrulamayada geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.