Merhaba arkadaşlar.
YouTube hesabım sürekli başka hesapları abonelikleri takip ediyor.
Şifremi değiştirdim, Google hesabımdan bağlı hesapları çıkardım. Diğer cihazlarda oturumu kapat yaptım.
Fakat hala bir çözüm bulamadım.
Bundan 4-5 ay önce bilgisayardan Android uygulamaları açması için bir program yüklemiştim ve oraya hesabım ile giriş yapmıştım ondan beri bu şekilde uğraşıyorum. Hatta geçtiğimiz şubat ayında 2 adet 11,20 dolarlık harcama bile yapılmış. Kartımı bile iptal ettim.
Allah'tan bir uygulama buldum da bütün hesapları hızlıca takipten çıkıyorum.
Fakat takip etme işine bir çözüm bulamadım.
Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mıdır? Başka ne yapmam lazım? Ne yapabilirim?
Teşekkürler.
Yok öyle bir şey değil de bilgisayarda Android programları çalıştırmak için BlueStacks gibi bir uygulamada giriş yapmıştım ne olduysa ondan sonra oldu.
Yok öyle bir şey değil de bilgisayarda Android programları çalıştırmak için BlueStacks gibi bir uygulamada giriş yapmıştım ne olduysa ondan sonra oldu.
YouTube ve Google hesabına başka hesaptan giriş yapılmış mı diye en son giriş yapan cihazlara bak, hesabına farkında olmadan yetkisiz erişim vermiş olabilirsin. Şifrelerini değiştir ve tüm cihazlardan çıkış yapıp tekrar gir.
YouTube ve Google hesabına başka hesaptan giriş yapılmış mı diye en son giriş yapan cihazlara bak, hesabına farkında olmadan yetkisiz erişim vermiş olabilirsin. Şifrelerini değiştir ve tüm cihazlardan çıkış yapıp tekrar gir.
Hesabınızın şifresini değiştirip tüm cihazlardan çıkış yapın hala devam oluyorsa cihazda keylogger veya backdoor olabilir karttan harcama yapabiliyor ise bu daha muhtemel. Ayrıca yapılan ödemeler ne ile alakalı?
Hesabınızın şifresini değiştirip tüm cihazlardan çıkış yapın hala devam oluyorsa cihazda keylogger veya backdoor olabilir karttan harcama yapabiliyor ise bu daha muhtemel. Ayrıca yapılan ödemeler ne ile alakalı?
Google Tayland üzerinden alışveriş yapılmış gibiydi. Bankadan geri aldım ödemeleri. Bu dedikleriniz varsa sağlam bir tarama yapmam lazım o zaman bilgisayarda.
Google Tayland üzerinden alışveriş yapılmış gibiydi. Bankadan geri aldım ödemeleri. Bu dedikleriniz varsa sağlam bir tarama yapmam lazım o zaman bilgisayarda.
Bilgisayarı sadece siz mi kullanıyorsunuz, ve bilmediğiniz sitelerde bir şeylere tıklayıp indirdiniz mi? Ayrıca son zamanlarda sapıtan ve başka hesaplardan girilen hesaplarınız var mı?
Bilgisayarı sadece siz mi kullanıyorsunuz, ve bilmediğiniz sitelerde bir şeylere tıklayıp indirdiniz mi? Ayrıca son zamanlarda sapıtan ve başka hesaplardan girilen hesaplarınız var mı?
Çocuklarla birlikte kullanıyorum da dediğim gibi BlueStack gibi bir uygulamaya giriş yapmıştım gmail hesabım ile, ondan sonra önünü alamadım.
Outlook hesaplarımda falan herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Keylogger falan olsa diğer hesaplarımda da sıkıntı olurdu. Kredi kartımdan harcama yapılması da yine google hesabımda kayıtlı olan kartımla yapılmasıyla oldu.
Şifre değişikliği, cihazlardan çıkış ve oturumları kapat şuana kadar çözüm olmadı.