YouTube hesabım bot olarak kullanılıyor

Rayff

Decapat
Daha fazla  
Google - YouTube hesabımda beğenilen videolar kısmında alakasız bir sürü video var. Geçmişimde farklı dillerde alakasız izlemediğim videolar var. İzlenmiş ve beğeni atılmış gözüküyor. Google hesabımda 2 cihaz gözüküyor. Birisi telefonum diğeri bilgisayarım, hesabım herhangi bir site ve hesapla bağlantılı değil. 2D secure aktif ve şifremi değiştirdiğim halde F5 atıyorum, beğenilenlere yeni videolara beğeni atılmış gözüküyor. Windows'u gayet temiz kullanıyorum çözümü nedir?

Tam emin değilim ama "izin verilen uygulamalar" adında bir bölüm olması lazım. İsterseniz oraya da bir göz atın.

Tam emin değilim ama "izin verilen uygulamalar" adında bir bölüm olması lazım. İsterseniz oraya da bir göz atın.

Hesap erişimi olan üçüncü taraf uygulamalar adında bir bölüm var hesabım hiçbir şeye bağlı değil, ayrıca ben hesaba girerken 15 tane adımdan geçiyorum bunlar elini kolunu sallayarak video beğenip izliyor mu hesabımda ben bunu yazarken beğenilen videolar artıyor.

Sorun kullandığım Google eklentisinden kaynaklıymış nasıl becermişler hayret ediyorum. Chrome eklentilerini sildim şu an için bir sıkıntı yok, beğenilen garip garip videolar görmüyorum.

Son düzenleme:

Merhaba, hangi eklenti olduğu belirtebilir misiniz? Konuya denk gelen arkadaşlarımız da ona göre önlemini alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…