Çözüldü YouTube hesabıma uygulama üzerinde erişemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ryuzaki13

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Çizer - Tasarımcı
Merhaba dostlar, YouTube'da kendi adım olan kendi ana hesabıma uygulama üzerinden erişemiyorum. İlk başta internet yok vs. diyordu sayfayı yenileyemiyordum sonra hesap değiştirince düzeldi. Şimdi kendi hesabıma geri dönemiyorum, şu an ekran görüntüsü koyamıyorum neden bunun olduğunu da anlamadım ama deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-04-11-03-11-895_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-04-11-03-11-895_com.vanced.android.youtube.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 136
Çözüm
YouTube Vanced güncellenmiyor artık, bu nedenle sıkıntı yaşamaya başlamış olabilirsiniz ama sebebinin o olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı muhtemelen google hesabınızın Vanced microG veya Vanced Manager uygulamasıyla eşleşememesi/bağlanamaması.

Vanced'i düzeltmek için yapabileceğiniz tek şey tüm Vanced ve ilgili uygulamaları kaldırıp (microG ve manager dahil) Vanced sitesinden son sürümü indirip kurmak.
Tarayıcıdan hesabınıza girebiliyorsanız uygulamayı düzeltmek için bunları deneyebilirsiniz:
  • Uygulama önbelleğini temizlemek
  • Uygulama verilerini silmek
  • Uygulamanın güncellemelerini kaldırıp, son sürüme tekrar güncellemek

Çalınmış olabilir mi?

Hayır şifresini daha 5 dakika önce değiştirdim her şey tamamen bana bağlı. Hatta çift faktörlü doğrulamayı açtım.

Tarayıcıdan hesabınıza girebiliyorsanız uygulamayı düzeltmek için bunları deneyebilirsiniz:
  • Uygulama önbelleğini temizlemek
  • Uygulama verilerini silmek
  • Uygulamanın güncellemelerini kaldırıp, son sürüme tekrar güncellemek
Tüm verilerini ve önbelleği temizlemeyi denedim fakat olmuyor, güncellemeleri kaldırmayı denerdim ama YouTube Vanced kullanıyorum geri güncellenmeyecektir.

YouTube Vanced güncellenmiyor artık, bu nedenle sıkıntı yaşamaya başlamış olabilirsiniz ama sebebinin o olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı muhtemelen google hesabınızın Vanced microG veya Vanced Manager uygulamasıyla eşleşememesi/bağlanamaması.

Vanced'i düzeltmek için yapabileceğiniz tek şey tüm Vanced ve ilgili uygulamaları kaldırıp (microG ve manager dahil) Vanced sitesinden son sürümü indirip kurmak.

Çözüm

Vanced manager içinde hesap girilmiyor. Siteden de indirilmiyor. Ben sizin dediğinizi bütün vanced uygulamalarını kaldırıp manager içinden tekrar indirerek deneyeyim. Dediğiniz gibi eşleşme problemi olmuş olabilir ya da bir tür güvenlik açığı .

Şu an farkettim aynı problem YouTube music vanced uygulamasında da var. Kesinlikle vanced ile alakalı bir bug.

Maalesef artık Vanced sorunlar çıkarabiliyor. Eğer öğrenciyseniz e-Devletten öğrenci belgesini alıp Papara ile YouTube Premium alabilirsiniz. YouTube Premium öğrenci planında 10 TL, Papara %50'sini (5 TL) geri veriyor ve aylık 5 TL'ye YouTube Premium kullanabiliyorsunuz ki Music kısmını da kapsıyor. Yani 2 şişe su fiyatına 1 ay sorunsuz ve orijinal ürün kullanmak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı