Çözüldü YouTube hesabıma uygulama üzerinde erişemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ryuzaki13

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Çizer - Tasarımcı
Merhaba dostlar, YouTube'da kendi adım olan kendi ana hesabıma uygulama üzerinden erişemiyorum. İlk başta internet yok vs. diyordu sayfayı yenileyemiyordum sonra hesap değiştirince düzeldi. Şimdi kendi hesabıma geri dönemiyorum, şu an ekran görüntüsü koyamıyorum neden bunun olduğunu da anlamadım ama deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-04-11-03-11-895_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-09-04-11-03-11-895_com.vanced.android.youtube.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 136
Çözüm
YouTube Vanced güncellenmiyor artık, bu nedenle sıkıntı yaşamaya başlamış olabilirsiniz ama sebebinin o olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı muhtemelen google hesabınızın Vanced microG veya Vanced Manager uygulamasıyla eşleşememesi/bağlanamaması.

Vanced'i düzeltmek için yapabileceğiniz tek şey tüm Vanced ve ilgili uygulamaları kaldırıp (microG ve manager dahil) Vanced sitesinden son sürümü indirip kurmak.
Maalesef artık vanced sorunlar çıkarabiliyor. Eğer öğrenciyseniz e-Devlet'ten öğrenci belgesini alıp Papara ile YouTube Premium alabilirsiniz. YouTube Premium öğrenci planında 10 TL, Papara %50'sini (5 TL) geri veriyor ve aylık 5 TL'ye YouTube Premium kullanabiliyorsunuz ki Music kısmını da kapsıyor. Yani 2 şişe su fiyatına 1 ay sorunsuz ve orijinal ürün kullanmak daha mantıklı.

Haklısınız yakında alacağım.

Ben siteden sorunsuz indirebiliyorum. Başka bir cihaz veya tarayıcıyla indirmeyi deneyebilirsin. Vanced manager uygulamasının da güncelliğini uygulama içinden kontrol edebilirsin.
Kendi dediğim gibi hepsini silip Manager'ı silmeden Manager içinden geri yükledim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim şu an girebiliyorum. Umarım sorun yaşayanlara da yardımcı olmuş oluruz.

YouTube Vanced güncellenmiyor artık, bu nedenle sıkıntı yaşamaya başlamış olabilirsiniz ama sebebinin o olduğunu düşünmüyorum.Sıkıntı muhtemelen google hesabınızın Vanced microG veya Vanced Manager uygulamasıyla eşleşememesi/bağlanamaması.

Vanced'i düzeltmek için yapabileceğiniz tek şey tüm Vanced ve ilgili uygulamaları kaldırıp (microG ve manager dahil) Vanced sitesinden son sürümü indirip kurmak.
YouTube Vanced'in güncelleme eksikliği temel sorun olmayabilir. Zorluk muhtemelen Google hesabının Vanced microG veya Vanced Manager ile eşleştirilmesinden kaynaklanmaktadır. Çözümlemek için tüm Vanced uygulamalarını, microG'yi ve Manager'ı kaldırın. En son sürümü indirmek ve yüklemek için Vanced'in sitesini ziyaret edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı