Turan777 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Merhaba kısa videolar eklemeyi biliyorum ama esas sorum şu videolarım yalnız story gibi kalmasını istiyorum, kanalda videolar kısmında olmasını istemiyorum yalnız story gibi nasıl yapabilirim?
Merhaba kısa videolar eklemeyi biliyorum ama esas sorum şu videolarım yalnız story gibi kalmasını istiyorum, kanalda videolar kısmında olmasını istemiyorum yalnız story gibi nasıl yapabilirim?
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 29 Mart 2021 #2 Videolar gizlenmiyor mu o sitede?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Mart 2021 #3 Topluluk kısmında eklediğiniz zaman videolarda görünmüyor zaten. Para kazanma açık mı kanalınızda?
Turan777 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 gregor cemsa dedi: Videolar gizlenmiyor mu o sitede? Genişletmek için tıkla... Hayır demin bir tane video test amaçlı yükledim story gibi oldu evet ama videolar kısmındada 3 saniyelik video oldu herkese açık yani gizlenmedi Asdasgudas dedi: Topluluk kısmında eklediğiniz zaman videolarda görünmüyor zaten. Para kazanma açık mı kanalınızda? Genişletmek için tıkla... Hayır açık değil, topluluk kısmı değil youtube hikayeler için söylüyorum ben.
gregor cemsa dedi: Videolar gizlenmiyor mu o sitede? Genişletmek için tıkla... Hayır demin bir tane video test amaçlı yükledim story gibi oldu evet ama videolar kısmındada 3 saniyelik video oldu herkese açık yani gizlenmedi Asdasgudas dedi: Topluluk kısmında eklediğiniz zaman videolarda görünmüyor zaten. Para kazanma açık mı kanalınızda? Genişletmek için tıkla... Hayır açık değil, topluluk kısmı değil youtube hikayeler için söylüyorum ben.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Mart 2021 #5 Turan777 dedi: Hayır demin bir tane video test amaçlı yükledim story gibi oldu evet ama videolar kısmındada 3 saniyelik video oldu herkese açık yani gizlenmedi Hayır açık değil, topluluk kısmı değil youtube hikayeler için söylüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam hikayelerin videolarının sadece size göründüğünü yazıyor YouTube Support sayfasında. Farklı bir cihazda denediniz mi?
Turan777 dedi: Hayır demin bir tane video test amaçlı yükledim story gibi oldu evet ama videolar kısmındada 3 saniyelik video oldu herkese açık yani gizlenmedi Hayır açık değil, topluluk kısmı değil youtube hikayeler için söylüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam hikayelerin videolarının sadece size göründüğünü yazıyor YouTube Support sayfasında. Farklı bir cihazda denediniz mi?
Turan777 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 Asdasgudas dedi: Hocam hikayelerin videolarının sadece size göründüğünü yazıyor YouTube Support sayfasında. Farklı bir cihazda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Test kanalıma yükledim Dosya Ekleri Screenshot_20210329-234531_YouTube.jpg 81,4 KB · Görüntüleme: 36
Asdasgudas dedi: Hocam hikayelerin videolarının sadece size göründüğünü yazıyor YouTube Support sayfasında. Farklı bir cihazda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Test kanalıma yükledim