BilgisayarArşivi Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #1 YouTube'da video izlerken i butonu gözükmüyor bazen i butonu gözüküyor ama anket varsa onlar gözükmüyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
YouTube'da video izlerken i butonu gözükmüyor bazen i butonu gözüküyor ama anket varsa onlar gözükmüyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 16 Haziran 2020 #2 Videonun ayarlar bölümünden "Ek Açıklamalar" kısmını kapatmış olabilirsiniz.
BilgisayarArşivi Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #3 HakanCT dedi: Videonun ayarlar bölümünden "Ek Açıklamalar" kısmını kapatmış olabilirsiniz. Eki Görüntüle 593071 Genişletmek için tıkla... teşekkürler ama açık sorun aslında i butonunda değilmiş anketler gözükmüyormuş sadece. bunun bir ayarı var galiba ama hala bulamadım bilen varsa yardım edebilir mi ? Son düzenleme: 18 Haziran 2020
HakanCT dedi: Videonun ayarlar bölümünden "Ek Açıklamalar" kısmını kapatmış olabilirsiniz. Eki Görüntüle 593071 Genişletmek için tıkla... teşekkürler ama açık sorun aslında i butonunda değilmiş anketler gözükmüyormuş sadece. bunun bir ayarı var galiba ama hala bulamadım bilen varsa yardım edebilir mi ?