YouTube içeriğini diğer ülkelere değiştirme

PapyonluKedi

Hectopat
YouTube 3-4 defa yeniliyorum ama hep aynı içerikler, yabancılar 10 dakikada araç yapması ya da offroad yapmları gibi birçok zevkli video içerikleri var, ben sorum şu YouTube Türkiye'den nasıl çıkılır, illa VPN falan mı gerekir? ABD ya da AB ülkelerine nasıl geçebilirim? İyi forumlar.

YouTube 3-4 defa yeniliyorum ama hep aynı içerikler, yabancılar 10 dakikada araç yapması ya da offroad yapmları gibi birçok zevkli video içerikleri var, ben sorum şu YouTube Türkiye'den nasıl çıkılır, illa VPN falan mı gerekir? ABD'ya da ab ülkelerine nasıl geçebilirim? İyi forumlar.

VPN kullan en basiti.

YouTube 3-4 defa yeniliyorum ama hep aynı içerikler, yabancılar 10 dakikada araç yapması ya da offroad yapmları gibi birçok zevkli video içerikleri var, ben sorum şu YouTube Türkiye'den nasıl çıkılır, illa VPN falan mı gerekir? ABD ya da AB ülkelerine nasıl geçebilirim? İyi forumlar.
Ayarlar butonundan konumu değiştirin.

1616208266781.png

YouTube konumunuzu değiştirdikten sonra izleme ve arama geçmişinizi temizleyin.
Ayrıca belirttiğiniz videolardan 5-6 tane izledikten sonra, öneriler istediğiniz gibi olacaktır.

Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı