Merhabalar, edit bilgim orta derecede YouTube'a video atmak istiyorum. TikTok da olur fakat ne atacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Formula 1 MotoGP tarzı şeyler atmayı düşünüyorum. Farklı şeyler de olur yüzümü göstermeden. Tavsiye verebilir misiniz?
Merhabalar, edit bilgim orta derecede YouTube'a video atmak istiyorum. TikTok'da olur fakat ne atacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Formula 1 MotoGP tarzı şeyler atmayı düşünüyorum. Farklı şeyler de olur yüzümü göstermeden. Tavsiye verebilir misiniz?
Tam olarak ne videosu istiyorsunuz? Mesela, böyle şu edit kanalları gibi mi(ergen editleri demiyorum mesela VALORANT best moments gibi)? Yoksa kesit kanalları gibi mi? Yoksa direk oyun kanalı mı? Açıklar mısınız?
Tam olarak ne videosu istiyorsunuz? Mesela, böyle şu edit kanalları gibi mi(ergen editleri demiyorum mesela Valorant best moments gibi)? Yoksa kesit kanalları gibi mi? Yoksa direk oyun kanalı mı? Açıklar mısınız?
Twitch'te klipler oluyor. İzin alarak videoları ekle. Kendi bir kaç klibinide ekle. Sonra 500 aboneyi geçince bir email aç kliplerinizi buna gönderebilirsiniz de. Git gide video süreleri uzayacaktır zaten.