YouTube için içerik önerileri

Daha fazla  
Merhabalar, edit bilgim orta derecede YouTube'a video atmak istiyorum. TikTok da olur fakat ne atacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Formula 1 MotoGP tarzı şeyler atmayı düşünüyorum. Farklı şeyler de olur yüzümü göstermeden. Tavsiye verebilir misiniz?

Merhabalar, edit bilgim orta derecede YouTube'a video atmak istiyorum. TikTok'da olur fakat ne atacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Formula 1 MotoGP tarzı şeyler atmayı düşünüyorum. Farklı şeyler de olur yüzümü göstermeden. Tavsiye verebilir misiniz?

Tam olarak ne videosu istiyorsunuz? Mesela, böyle şu edit kanalları gibi mi(ergen editleri demiyorum mesela VALORANT best moments gibi)? Yoksa kesit kanalları gibi mi? Yoksa direk oyun kanalı mı? Açıklar mısınız?

Para kazanmak için mi?

Amacım para kazanmak değil ama gidebildiğim kadar gideyim hobi amaçlı tabii ileride belki 1000 abonrm olur.
Tam olarak ne videosu istiyorsunuz? Mesela, böyle şu edit kanalları gibi mi(ergen editleri demiyorum mesela Valorant best moments gibi)? Yoksa kesit kanalları gibi mi? Yoksa direk oyun kanalı mı? Açıklar mısınız?

Oyun kanalı olmayı şu an düşünmüyorum mesela kesitler ve momentslar olabilir mesela Formula 1 top 10 crash gibi.

Amacım para kazanmak değil ama gidebildiğim kadar gideyim hobi amaçlı tabii ileride belki 1000 abonrm olur.

Oyun kanalı olmayı şu an düşünmüyorum mesela kesitler ve momentslar olabilir mesela Formula 1 top 10 crash gibi.
VALORANT Funny Moments #1 | X 'ten Y 'ye Saygısız Aim!
En iyi bildiğiniz ve takip ettiğiniz göre değişebilir tabii ki oyun

Peki bir de bu funny momentsta o insanları nasıl bulacağım.
Twitch'te klipler oluyor. İzin alarak videoları ekle. Kendi bir kaç klibinide ekle. Sonra 500 aboneyi geçince bir email aç kliplerinizi buna gönderebilirsiniz de. Git gide video süreleri uzayacaktır zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı