YouTube için kamera önerisi

ZİYA_KARA

Centipat
Dostlar YouTube için kamera alacağım. Neler önerirsiniz? Çok pahalı olmasın fikirlerinizi en düşükte pahalıya doğru yaparsanız çok sevinirim. GO Pro gibi bir şeyler var pek anlamam. Yardımcı olur musunuz? Tekrar söylüyorum maddi durumum çok değil.

300TL'ye kamera bulacağınızı sanmam Telefonunuz varsa onun kamerasını kullanın.

Bende sizin gibi YouTube için video çekmeyi düşündüm ucuza kaçıcam diye Çin'den bir kamera siparişi verdim. Kamera dün elime ulaştı laptopun kamerasından bile kötü çıktı 480P 30 FPS görüntü kaydediyor görüntüye bir şey demiyorum zaten rezaletti. Giriş seviyesi olarak önerebileceğim ve işinizi görecek tek kamera C270 bu fiyat bandında bu kameradan kaliteli bir ürün bana göre yok. C270 720P 30 FPS görüntü kaydediyor. Yeni başlamış biri için gayet iyi ileride kanal tutarsa para kazanmaya başladığınız zaman Logitech firmasının üst modellerine geçip upgrade yaparsınız iyi forumlar.
300 TL'ye anca kaydı başlatan tuş alınır.

Gereksiz yorum yapmayın. Arkadaşa yardımcı olmayacaksınız laf kalabalığı yapmanın bir anlamı yok.

Şunları buldum nasıl acaba 400 TL olan 4K yazıyor 1080 arasında çok fark var mı dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…