Benim bir arkadaşım var bu işlerle uğraşan. Eskiden çok güzel işler çıkartıyordu. Müsait bir zamanda onla görüşüp sana skype veya discord profilini özelden atabilirim.Arkadaşlar youtube için kapak ve profil resmi yapabilecek var mı?
Yardımcı olursan çok sevinirim internetten bulup düzenlemeyi denedim ama güzel şeyler bulamadım yardımcı olursan çok iyi olurBenim bir arkadaşım var bu işlerle uğraşan. Eskiden çok güzel işler çıkartıyordu. Müsait bir zamanda onla görüşüp sana skype veya discord profilini özelden atabilirim.
merhaba, arkadaşın ile görüşme fırsatın oldu mu ?Benim bir arkadaşım var bu işlerle uğraşan. Eskiden çok güzel işler çıkartıyordu. Müsait bir zamanda onla görüşüp sana skype veya discord profilini özelden atabilirim.
Görüştüm ama bilgisayarı satmış ihtiyaçtan dolayı kusura bakma kardeşim.merhaba, arkadaşın ile görüşme fırsatın oldu mu ?
Mail adresini verebilir misin?Tam olarak istediklerini yazarsan yardımcı olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.