Youtube İçin Mikrofon (450-600 TL)

omer97

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar twitch ve youtube işine başlayacağım. 8.000 TL lik bir sistem topladım ve 450 600 tl arasındada iyi bir mikrofon arıyorum. Head set filan istemiyorum konderser mikrafon bakıyorum. Fan sesi çok yok ama o tarz arka sesleri almayan ve kolayca güvenilir elde edebileceğim bir marka model önerirmisiniz. Link ile atarsanız çok sevinirim yabancı sitelerden olmasın lütfen.

Blue Yeti. Amazon.com: Blue Microphones Yeti USB Microphone - Silver: Musical Instruments
Nedenine gelince, USB bir mikrofon yani ses kartının iyi olması gerekmiyor, içinde ayrı bir ses kartı bulunuyor bu da pratiklik sağlıyor. Her yerden ve her ciazdan aynı kalitede kayıt yapabilirsin bu sayede.
kardeşim amazon dan daha önce bi kitap sipariş vermiştim 2 ayda filan gelmişti bunun süresi ne kadar sürer ve gümrük filan sıkıntı çıkarmı ?

Yaklaşık 20 günde geliyor (standart kargoyla). Eğer istersen biraz daha para verip hızlı kargo seçeneğiyle alabilirsin, ama fiyat farkı çok fazla olur. Tavsiyem Expedited Shipping seçeneğini işaretleyerek alman. Ürünün fiyatı 75€'yu geçtiğinden Amazon otomatik olarak gümrük bedelini senden tahsil edecek (ödeme sırasında).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı