hakankra Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #11 O zaman Da Vinci kullan eğer bilgin yoksa Shotcut deneyerek başla.
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #12 JDJSI dedi: Siz ne tavsiye edersiniz? Bedava olursa harika olur. Genişletmek için tıkla... Kankam ben bayağı HitFlim Express kullandım. Gayet ayrıntılı bir program hemde ücretsiz. Hatta ara sıra hala kullanmaktayım.
JDJSI dedi: Siz ne tavsiye edersiniz? Bedava olursa harika olur. Genişletmek için tıkla... Kankam ben bayağı HitFlim Express kullandım. Gayet ayrıntılı bir program hemde ücretsiz. Hatta ara sıra hala kullanmaktayım.
Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #13 JDJSI dedi: Siz ne tavsiye edersiniz? Bedava olursa harika olur. Genişletmek için tıkla... İn shot ile Camtasia 9
JDJSI dedi: Siz ne tavsiye edersiniz? Bedava olursa harika olur. Genişletmek için tıkla... İn shot ile Camtasia 9