YouTube izlemediğim videoları öneriyor

Aqely

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2021
Mesajlar
1.277
Çözümler
8
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar aşağıdaki gibi videolar öneriliyor. Ben hayatımda hiç shorts ve Arapça videolar izlememiş birisiyim fakat önerilerde bu çıkıyor. İlgilenmiyorum diyorum birkaç gün sonra bu tarz videolar tekrar çıkıyor.

1658328953596.png


Böyle videoların ana sayfama düşmemesini nasıl sağlayabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Basılı tut ilgilenmiyorum de. Çikmasını istediğin videoları arat, beğen, izle, kaydet 10-15dk yap bunu bir kaç güne düzelir. YouTube algoritmamı hep düzenli tutarım biraz takıntım var.
 
Öneri sistemi çok farklı çalışıyor. Bunu açıklamam mümkün değil çünkü çok çok uzun. Fakat size çıkan önerileri sıfırlamanın yolunu biliyorum. İsterseniz şu anda önerilerden yarı yarıya ya da neredeyse memnunsanız bu tarz videoların altındaki 3 noktadan ilgilenmiyorum seçeneğini seçebilirsiniz. Eğer bütün önerilerinizi sıfırlamak istiyorsanız öncelikle izleme geçmişinizi, ardından arama geçmişsinizi sıfırlamalısınız. Bunu yaptıktan sonra tekrar devam ediyorsa ilgilenmiyorum yerine kanalı önerme seçeneğini tıklarsanız daha iyi olacaktır.

Ek olarak @brkmrs01 hocamızın da dediği gibi ilgi alanınız dahilinde olan videoları mutlaka beğenip, yorumlamayı unutmayın ve videolardan hemen ayrılmamaya da özen gösterin. Öneriler tamamen sizin ilgilendiğiniz şeylerle doludur, eğer ilgi alanınızı tam olarak tahmin edemiyorsa etkileşime girmemenizden kaynaklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı