YouTube izlenme saati sorunu

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkdaşlar merhabalar, YouTube kanalım da oyun üzerine canlı yayınlar yapıyorum. Aynı zaman da hergün veya gün aşırı oyun içerikleri paylaşıyorum. Şimdiye kadar 4 ya da 5 kez canlı yayın yaptım. Sorunuma gelecek olursak en son yaptığım canlı yayın süresi 9 saati geçti arkadaşlar. Analiz bölümünden canlı yayını kapattığımda aldığım izleme süresi 72 saatti ve 2.1b görüntülemede çıkmışım aynı zamanda 853 kez küçük resmime tıklanmış olarak yazıyordu. Ben canlı yayına katılmadan önce kanalımın izlenmesi vidıq eklentisinde 103 saatti canlı yayını bitirdiğimde 143 saat olarak değişti. Daha sonra YouTube para kazanma sayacından baktım orada da 110 saat olarak yazıyordu. Biraz zaman geçti ve vidıq da ki izlenmede 110 saate düştü. Yani hesapta ben 72 saat görüntüleme aldım ama bunun sadece 7 saati sayacı etkiledi. Canlı yayın ekranında hala canlı yayınımın 72 saat gösterildiğini yazıyor. Fakat analiz bölümünde 9 küsür saatlik canlı yayın hala işleniyor olarak gözüküyor sanırım çünkü daha 2 saati mevcut 7 saatlik bölüm kayıp yani. Herhangi bir hile yapmadım veya birilerine beni izle vs vs demedim arkadaşlar bu arada sıkıntı bu şekilde. Bu bir sorunmu yoksa izleme yavaşca işlecenek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer problemi ben de yaşıyorum. Kanalımda yüklediğim videoların analyticste izlenme süresi 10-15saat arası gözükürken para kazanmada baktığımda 2 saat izlendin diyor. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın

Benzer problemi ben de yaşıyorum. Kanalımda yüklediğim videoların analyticste izlenme süresi 10-15saat arası gözükürken para kazanmada baktığımda 2 saat izlendin diyor. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın
Merhaba dostum, sorunu kendimce araştırarak farklı sitelerden buldum. Sıkıntı örneğin ben canlı yayın yapıyorum 200 saat izleme kasıyorum. Fakat bu 200 saat izleme hemen youtube ye düşmüyor. Fakat youtube studio da gözüküyor. Bunun nedeni videonun işlenmesi çok yüksek ihtimalle. Uzun süren canlı yayınlar ve kanımc ia yüksek izleme alan videoların ne kötü izlemesinin youtube izlenme paraka kazanma bölümüne düşmesi 2 günü alıyor. Başıma gelen bu şekilde. Şuan da işlenmeyen saatim yok. Ayrıca şöyle birşey var. Videonu gizliye alınca, gizlenen videonun izleme saati kadar izlemeni siliyor. Çünkü herkese açık 4000 saat istiyorlar. Buda başıma gelen bir olay.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı