YouTube izlenmesi nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan alkali
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.874

alkali

Picopat
Yer
Norveç dağı
Daha fazla  
Meslek
meb köleliği
Merhaba kendim bir felsefe kanalının sahibiyim. Ürettiğim içerik yaklaşık editi ve renderıyla 2 gün sürüyor. Ama karşılığında YouTube tarafından kayda değer bir izlenme seviyesine erişemiyorum. Açıklamalar kısmında detaylıca bilgi veriyorum kaynakçamı ve etiketlerimi. Ama ne yazık ki izlenmiyor. Sizce izlenmeleri nasıl daha fazla arttırabilirim reklam vermeden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kendim bir felsefe kanalının sahibiyim. Ürettiğim içerik yaklaşık editi ve renderıyla 2 gün sürüyor. Ama karşılığında YouTube tarafından kayda değer bir izlenme seviyesine erişemiyorum. Açıklamalar kısmında detaylıca bilgi veriyorum kaynakçamı ve etiketlerimi. Ama ne yazık ki izlenmiyor. Sizce izlenmeleri nasıl daha fazla arttırabilirim reklam vermeden?
Felsefe alanında bizim ülkemizde değer görmen çok zor. :(

Felsefe alanında bizim ülkemizde değer görmen çok zor. :(

Portal gibi kanallar var. Ben de aynı şekilde videolar üretiyorum ve kaliteyi ön planda tutmaya çalışıyorum.
YouTube shorts videoları fazla izlenme görüyor.

Shorts 50 saniye kuralı var diye biliyorum. Videolarımı 50 saniyeye nasıl sığdırabilirim ki.

Bir kanal vardı unuttum şimdi. Bazı dizilerin felsefesini anlatıyordu yani bu benim için tam bir popüler kültürdü insanlar için de. Felsefe ve popüler şeyler birleşince daha çok izleniyor.

Portal gibi kanallar var. Ben de aynı şekilde videolar üretiyorum ve kaliteyi ön planda tutmaya çalışıyorum.

Shorts 50 saniye kuralı var diye biliyorum. Videolarımı 50 saniyeye nasıl sığdırabilirim ki.
Amacın bütün anlattıklarını dinletmek olursa olmaz. Biraz kısımlarını kesip paylaşabilirsin merak eden esas videoya girer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı