YouTube izlerken laptop CPU 60 derece GPU 45 derece oluyor

tunahan.34

Picopat
Daha fazla  
Laptop alalı 1.5 sene oldu. Sıfır aldım oyunlarda çok isinima yok, dururken var. Ekran kartı boşta 45 derece işlemci boşta 60 dereceye çıkıyor YouTube izlerken. Çok değil mi?

1.5 yıldır bakım yaptırmadıysan bakım yaptır birde sessiz modda kullan basit görevler için fazla ısınmamış olur bu arada bu değerler normal.

1735143512284.png

bana bak 71 :D bakım lazım

Laptop alalı 1.5 sene oldu. Sıfır aldım oyunlarda çok isinima yok, dururken var. Ekran kartı boşta 45 derece işlemci boşta 60 dereceye çıkıyor YouTube izlerken. Çok değil mi?
Öncelikle,bilgisayarcılarda bakım yaptır. Fanların eskimiş olabilir,kirlenmiş veya paslanmış olabilir.Her bilgisayarcının elinde laptop fanları bulunmuyor fakat termal macununda bitmiş olabilir. Ama bakımı yeni yaptırdıysan,bilgisayar eskimiştir dostum. Bu zaten laptoplarda genel bir sorun.

Standart kullanımda önerilen 1 yılda bir macun yenilenmesi gerekir yoğun kullanımda bu süre 6 ay bunlar önerilen süreler zaten 1.5 yıl alalı garantisi bitmek üzere markasını bilmiyorum ama garanti bittikten sonra bakım bile yapmayabilirler ücretsiz

monster ömür boyu bakım hizmeti sunuyor o yüzden sormuştum değerlerin gayet normal o kadar yüksek değil ama dediğim gibi standart kullanımda bile 1 yılda 1 termal macun yenilemesi iyi olur sadece bu konuda şunu söylemek istiyorum servisler genelde fiyat performans macun kullanıyor ben en iyisini kullanmak isityorum diyorsan ya kendin bakımını yapacaksın yada bildiğin güvendiğin bir bilgisayarcıya götürebilirsin ama bu bakım işlemleri garanti dışına çıkarır bilgin olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı