Youtube kadar saçma bir yer görmedim

İşte bu yorum mantıklıydı hocam, Maalesef ki internet sektörü bile gerçek dünyaya uyarlandı. Hak veriyorum zaten bunu gözümüze sokmalarından belli. En azından youtube'a başlamayı düşünen varsa eğer bu işlerin yatırım yapmak gibi olduğunu ve dükkan açmaktan farksız olmadığını bilirler. Birisi fiziki konumda birisi sanal konumda ama sonuç olarak aynı kapıya çıktıklarını bilirler ve ona göre atılım yaparlar ya da yapmazlar. En azından bize üye olurken bunları belirtseler ona göre gireriz içine ama güya "ÜCRETSİZ" statüsünde görünüyor. Ama ücretsiz olan hiç bir şey yoktur. Programcı arkadaşların sevdiğim bir sözü vardır; "Eğer bir ürüne para ödemiyorsanız asıl ürün sizsiniz" diye. Bunu R10'dan bir programcı arkadaşım demişti ne kadar da haklı.
https://www.tozlumikrofon.com/eger-bir-urune-para-odemiyorsaniz-asil-urun-sizsiniz/

Ben de başlamak istedim ama upload sıkıntısı canıma doyurunca bıraktım, spotify ile sadece müzik için kullanıyorum ve mutluyum.

Ben de başlamak istedim ama upload sıkıntısı canıma doyurunca bıraktım, spotify ile sadece müzik için kullanıyorum ve mutluyum.

Keşke tek sıkıntımız upload olsaydı. Ama Google tüm servisleri pişmanlıktır. Diğerlerini denemedim o yüzden yorum yapamıyorum.

Twitch olayında da mesela çevren yoksa yukarılara çıkamıyorsun burada da bot olayı vs var.

Ben işimi discord üzerinden yürütüyorum.

Hayır, işi oradan yönetip, siteye üye çekiyorum. Büyük iş yapan sunuculara abanmalısın.
Buda güzel bir taktikmiş benim de tavsiyem aldığım bilgilere göre pinterestten fena hit çekilebiliyormuş. Toplu hesaba ve panale sahip olmak gerekiyor.Bir miktar paraya alınabiliyor bunlar belki ihtiyacın vardır araştır derim hocam. Ama benim bir web sitem olmadığı için pek artık ilgilenmiyorum bu işlerle. Eskiden deli gibi ilgilenirdim ama 300 üstünde sitem vardı. VBulettin forum scriptini bilirsin belki onu sıfırdan kodlardım şimdi sorsan hiç birini hatırlamıyorum.

Anladım.

Family Link var bir de. Google'nin ürünü. Ebeveyn uygulamasından çok işkence, zülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…