Youtube kanal introsu nereden bulunur?

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben kaliteli bir kanal introsu arıyorum. Ücretsiz veya paralı olması sorun değil. Kaliteli güzel bir intro/outro nereden bulabilirim? Kendim yapmak istiyorum ama çok fazla bilgim olmadığı için hazır almak istiyorum.

Intro satan veya ücretsiz veren siteler biliyor musunuz? Oyun ağırlıklı videolar çekeceğim için oyunlarla alakalı olsun istiyorum.

Teşekkürler şimdiden. Hayırlı günler.

YouTube da hazır intro templateler mevcut. Onlardan faydalanabilirsiniz. Site bazında arıyorsanız şu siteden yararlanabilirsiniz: Panzoid

Nasıl yapıldığı hakkında YouTube üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

YouTube da hazır intro templateler mevcut. Onlardan faydalanabilirsiniz. Site bazında arıyorsanız şu siteden yararlanabilirsiniz: Panzoid

Nasıl yapıldığı hakkında YouTube üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

Panzoid'i sevmedim. Ben daha çok hazır ve ücretli satan yerler arıyorum. Çünkü ücretli olunca gayet kaliteli introlar oluyor.

Ben bu kanal introlarına karşı biriyim. İntrodan beklentileriniz neler? Neden istiyorsunuz?

Misafirleri güzel karşılamak ister herkes (devrik bir cümle oldu :D) . Bende insanları güzel bir introyla karşılamak istiyorum. Hoş ve sade göz yormayan kaliteli bir şey arıyorum hocam.

Bildiğiniz hazır, ücretli ve kaliteli intro/outro içeriklere sahip siteler varsa verirmisiniz lütfen?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı