Youtube kanal ismi ne olmalı?

Yol yaptı yol

Hectopat
Merhaba forum:) Sizi çok seviyorum ya :D Şimdi bir kanalım var 57 abone var şu an ama para kazanmaya uygun değil çünkü şartları karşılamıyorum 2 hafta öncesine kadar açıktı ama kapandı dediğim gibi... Şimdi ben aslında gerilim-korku-gizemli olaylar hakkında video çekmek istiyordum bu hayalimdi zaten.. Neyse konu dağıldı baya... Fakat araya yani çok nadir de olsa farklı tür video koymayı düşünüyorum bu sıkıntı olur mu? Ve buna göre kanal ismi ne olmalı? Şimdiden teşekkürler...

Videolarda belirli bir ilgi alanına ağırlığınız yoksa kendi isminizi koyabilirsiniz.

Gerilimli, korkulu, gizemli olaylar ile ilgili videolar. Hm...

Buldum. GKG Videoları. Gerilim-Korku-Gizem Videoları yani. Biraz kötü geliyor kulağa ama ne kanallar var bir görsen. Berbat isimleri var.

Gerçek ismin kulağa hoş geliyor ise direkt olarak onu kullanabilirsin. Mesela ''Mehmet Yılmaz'' gibi.

Buldum. GKG Videoları. Gerilim-Korku-Gizem Videoları yani. Biraz kötü geliyor kulağa ama ne kanallar var bir görsen. Berbat isimleri var.

Gerçek ismin kulağa hoş geliyor ise direkt olarak onu kullanabilirsin. Mesela ''Mehmet Yılmaz'' gibi.
İsmim Umut fakat bilmiyorum kendi ismim uygun olur mu... Kamera önüne çıkmayacağım...Montaj programları ile hazırlanacak...

Pek beğenmediniz gibi :/

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı