gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 7 Haziran 2015 #11 CT Fletcher dedi: Andropat olabilir. Technopatın çakması gibi oldu. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam. Beğendim.
CT Fletcher dedi: Andropat olabilir. Technopatın çakması gibi oldu. Genişletmek için tıkla... İyiymiş hocam. Beğendim.
reeN Hectopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2015 #12 gvgod dedi: "AndroidciAbi" olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir aslında ıyiymis CT Fletcher dedi: Andropat olabilir. Technopatın çakması gibi oldu. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam
gvgod dedi: "AndroidciAbi" olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir aslında ıyiymis CT Fletcher dedi: Andropat olabilir. Technopatın çakması gibi oldu. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2015 #13 Andro/meda güzel bence
N Norm Ziyaretçi 10 Haziran 2015 #14 Teknopixels olmasın TechnoDeep olabilir sloganda teknolojinin dibi. AndroLumİos falan. İsimleri keşfetmedim internetten bir kaç kaynağı birleştirdim
Teknopixels olmasın TechnoDeep olabilir sloganda teknolojinin dibi. AndroLumİos falan. İsimleri keşfetmedim internetten bir kaç kaynağı birleştirdim