Youtube Kanalı Açmak için Tavsiyeler

196132

Kilopat
Makaleler
1
Bir kanal açmak istiyorum, örnek vereyim; DNS nasıl değiştirilir? adlı video çekeceğim. Mikrofonum yok, zaten sesimde gitsin istemiyorum. Not defterine yazarak ilerlemeyi planladım. HD kalite ekran görüntüsü kaydı çeken bir program arıyorum. Kullanımı basit olan. Ayrıca, YouTube önerilerde daha çok çıkmak için, ve kanal adı ve logosu içinde tavsiye istiyorum. Teşekkürler.

OBS studio olabilir galiba.

Mikrofon kullanmadan sağlıklı olmuyor bence fazla ilerleyemezsin o formatta.
Ekran görüntüsü için de Bandicam önerimdir. Dediğim gibi mikrofonu bi düşünmelisin.

DNS değiştirme güzel konu olabilir ama büyümen için sağlıklı işler yapmamalısın.
Mesela DNS yerine nasıl hacker olunur Hackerliğe ilk adımlar diyerek kitle sahibi olabilirsin.
Cidden youtube böyle bi sisteme sahip gerçeği yazarsan ilerlemezsin.
Bir de mikrofonsuz videolar 2009 senesinden beri çekilmiyor diye biliyorum.
Günümüzde miller 8 tane kamerayla video çekiyor 2Bin TL'lik mikrofon kullanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında önerim Lyric videolar yapıp abone kasıp ondan sonra, videoları silip, birkaç video açıp para kazanmayı aktif etmek. Ondan sonra kanalının konusu ne istersen o olur.

Para kazanmak için;

Son 12 ayda 4000 saat izlenmen olması lazım.
1k abonenin üstüne çıkman lazım

Bu değerlere lyric videolar ile ulaşamazsınız, tabi clickbait yapmadıktan sürece.

Böyle bir amaçla değilde mikrofon ve gençlerimizden gördüğümüz gibi (Her genelleme yanlıştır, üstünüze alınmayın.) hazırcılık var, hepsinin zarar verme eğilimi var. O yüzden üsteki yazılarda da yazdığı gibi nasıl "Hacker olunur ? " gibi toplumun devamlı ağızlardan düşürmediği ( Konuda bilgileri olmayan kişiler bunlar... Daha geçen gün facebook şifresini çalmış diye çok iyi bilgisayar biliyor tarzında konuşmaları geçiyordu, teyzelerin. ) konularda video çekersen iyi olur.
Eğer biraz daha profesyonel yönlere yönelmek istiyorsan konuşalım, ilk önce mikrofonu ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…