Çözüldü YouTube kanalı hacklenen birini izlemek zararlı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce forumda bir konu görmüştüm. Konu baya eski idi ama yinede sorayım dedim. Arkadaşlar YouTube kanalı hacklenen birini izlersek izleme listesinden bizi görüp bizim maile de bir şey yapabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabını kaptıranlar büyük ihtimal sosyal mühendislik teknikleri ile kaptırıyor, kısacası "Bak şunun hesabı çok iyi." deyip hesabını çalmazlar, istedikleri kişinin hesaplarını "tak" diye alamazlar. Eğer alsalardı yüksek aboneli Youtuberların hesabı falan kalmazdı. E-mailden gelen şüpheli linklere tıklamayın, her dosyayı indirmeyin bir sıkıntı olmaz.
Böyle bir şeyi neden yapsın? böyle bir şey yapabilir mi ona bile kesinlik veremiyorum ancak içerik üreticisinin hesabını çalmışken, izleyenlerinin hesabına musallat olmak çok ağır vizyonsuzluk olurdu gibime geliyor...

Hesabını kaptıranlar büyük ihtimal sosyal mühendislik teknikleri ile kaptırıyor, kısacası "Bak şunun hesabı çok iyi." deyip hesabını çalmazlar, istedikleri kişinin hesaplarını "tak" diye alamazlar. Eğer alsalardı yüksek aboneli Youtuberların hesabı falan kalmazdı. E-mailden gelen şüpheli linklere tıklamayın, her dosyayı indirmeyin bir sıkıntı olmaz.

Çözüm
Yardımınız için teşekkürler, bu aralar bu sebepten hiçbir videoyu izleyemiyordum. Yinede hala bir şüphe var içimde. @24099 hocam bir el atsanız :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00