YouTube Kanalı için Intro ve Avatar Yapımı

KozmikNowa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube için Intro yapmayı düşünüyorum. Fakat biraz profesyonel olmasını istiyorum. Mesela Minecraft karakterini nasıl hareket ettirebilirim? Bunun için hangi programa ihtiyacım var?
Bir de video çekme programı olarak OBS kullanamayı düşünüyorum. Bu programı kullanmayı bilen var mı? Ben bir türlü beceremedim :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar YouTube için Intro yapmayı düşünüyorum. Fakat biraz profesyonel olmasını istiyorum. Mesela Minecraft karakterini nasıl hareket ettirebilirim? Bunun için hangi programa ihtiyacım var?
Bir de video çekme programı olarak OBS kullanamayı düşünüyorum. Bu programı kullanmayı bilen var mı? Ben bir türlü beceremedim :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Intro hazırlama konusunu ben de merak ediyorum. Çünkü arkadaşım da intro hazırlamak istiyor. Ona yardımcı olmak için bu konuyu merak ediyorum.
Video çekme konusuna gelirsek eğer Windows 10 kullanıyorsan- ki bence kullanmalısın. Çünkü hem oyunlarda daha performanslı hem güncel.- Windows Tuşuna ve aynı anda G'ye basarsan oyun çubuğu açılır. Ordan video çekmeyi başlatabilirsin. Windows tuşu ve aynı anda R'ye de basarsan video durur. Zaten internette Windows 10 Oyun Çubuğu diye aratırsan bulursun. Hem bu sayede 3. parti bir program kurup sistemi yormamış ve lisanssız ürün kullanıp emeği geçenlerin hakkını yememiş olursun.

Windows 10 kullanıyorum fakat FaceCam koymayı düşünüyorum. Hemde Twitch'de yayınada başlayacağım. O yüzden OBS şuan en mantıklı program ve ücretsiz. Sadece kullanımı biraz karışık...

Windows 10 kullanıyorum fakat FaceCam koymayı düşünüyorum. Hemde Twitch'de yayınada başlayacağım. O yüzden OBS şuan en mantıklı program ve ücretsiz. Sadece kullanımı biraz karışık...
Sen bilirsin. Benimki sadece bir öneriydi. Kullanımını kullanan arkadaşlar umarım söyler.

Elindeki hazır minecraft karakterinin uzantısı obj. ise after effectsde ki element 3d kısmından animasyon verebilirsin karakteri kendin modellemek istiyorsan 3ds max kullan direk kalıptan hızlı ve pratik şekilde bir kaç eğitim videosu izleyerek modelleyebilirisin. After effects templateleri kullanarak hazır ve güzel introlar oluşturabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı