Youtube Kanalı için Kamera ve Mikrofon Önerisi

Mattiuz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir youtube kanalı açmayı düşünüyorum. Röportaj ve şaka amaçlı. Aklımda güzel planlar var fakat ekipman hakkında hiçbir fikrim yok. Kamera ve mikrofon onerebilir misiniz? Telefonum lg g4. Kablosuz mikrofonlar hakkında da bir bilgim yok. Uzaktan çekileceği için insanların haberi olmayacak kayıtta olduğundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para limitin nedir acaba dostum ?
Ayrıca ayrıntı verirsen abiler daha kolay yardımcı olur

@Mattiuz

Ortalama kaç para tutar bir fikriniz varmıdır? Alıcağım ürünlerin kendi dalında en iyi olmaları gerekmiyor

Sadece shock mount fiyatı olmasın o? Zira 10 dolara condenser mikrofon olacağını sanmıyorum.

Bu arada konuya genel cevap olarak şunu söyleyebilirim;
Yayın için Rode'un Podcaster ve Broadcaster modelleri var; fakat bütçenizin epey üstünde.

Condenser mikrofon mevzusu geçtiği için araya gireyim dedim -ki zaten kablosuz istiyorum demiş konuyu açan arkadaş- Podcaster usb ile çalışan bi' mikrofon; fakat telefon ile kayıt alma noktasında başınıza neler geleceğini bilemiyorum zira mikrofonun elektrik ihtiyacını da karşılaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…