Youtube kanalı isim önerisi

NoQxyGen

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2014
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1524188536
Biliyorum belki milyonlarca defa bu konuyu görmüşsünüzdür. Fakat benim istediğim biraz farklı. İlk olarak ben minecraft videoları çekmem. Adımın türkçe olmasını istiyorum. İçinde ''TR'' veya ''oyun'' olmasa daha iyi olabilir. Çok özenti gibi görünür. Kanalı açalı 1-2 hafta oldu. 1700 görüntülenme 850 civarı izlenme oldu. Ama hala adam gibi bir ismim yok. Olsa intro falan yapacağım :D Bu arada kanal bir oyun kanalı. Zevk için açmıştım iyi ilerledi bende devam edeyim bari dedim.
 
Başkasının sana yakıştırdıgını degil senin kendine yakıştırdıgını kullan bence yada barış arkadaşımın dedigi gibi yap.
 
Bence de oyun isimlerini koyma. Oyunlarda kullandığın nickname varsa veya kendi ismini kullanabilirsin eğer aklına yaratıcı bir şey gelmezse. İllaki de özgün olacağım diyorsan kanalın ismi neyse dursun veya intro filan yapma dursun böyle aklına bir şey gelince yazarsın, acele etme.
 
Hepinize teşekkürler. Bende kendi adımı kullanmayı düşünmüştüm ama şöyle bir sorun var ki benim adım Barış Kıral. Evet hemde ''ı'' ile. Nüfus memuru sağolsun. Şimdi bu ismi koysam millet beni egoist falan sanar. Neyse şimdilik kalsın bakalım. Elbet bir isim gelir aklıma :D
 

Geri
Yukarı