Youtube Kanalı: Motorhane Norveç

Makaleler
1
Daha fazla  
Norveç'in güzelliklerini, yemyeşil dağlarını, doğasını oturduğunuz yerden görmek, gezmek istiyorsanız bence takip edin. İnsana huzur veriyor hem yeşili, hem trafik düzeni, bir düdük bile çalan yok, çünkü herkes trafik kurallarını, yemek yemek gibi biliyor. Hız sınırını aşmanın yargısı ise, adam öldürmeye teşebbüsle yargılanıyor. İnsan huzur buluyor yahu, biz nerede yaşıyoruz böyle diyoruz. Keşke bizim cennet vatanımızda, pratikte bu kadar cennet olabilse, insanlar cinnet geçirmese.:lanet: Adalet mi dünya!

Motorhane Norveç
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kavşak kurallarını bile %90 sürücü bilmiyor ki, adaya giren önceliklidir o çıkacak ki, sonra kavşaktakiler girsin ama bizde kafaya göre geçiş önceliği var. Birine giriceksin de hem araba gidecek hem suçlu da olabilirsin belli olmaz! Korkuyor insan.

"Bölünmüş" yol yok eksi veriyorum :D Kanalı takip edeceğim (y)

Orada haklısın, tünel çok ama hep iki şeritli, bir tünelde tek şerite ayrılmıştı, diğer şerit yaya ve bisiklet trafiğine ayrılmış, karşıdan gelen olursa ceplere girip bekliyordu ara ara...:ROFL:
Medeniyet sadece yolla olmuyormuş demek ki?

19:17
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Hocam bizde nüfus çok fazla :D İstanbul'da onca aracın gittiği yolda kimse size insanlık yapmaz :D Çorlu'da yaşıyorum bazen burada trafikte araç kullanmasam bile farkediyorum normal şartlar altında bizim halkımız iyi niyetli ve insancıl ama araç sayısı ve insan sayısı arttıkça herkese bir huzursuzluk geliyor.

tumblr_oqxcp4hcOL1ujmvy2o1_500.jpg

Bu fotoğrafa bakarak zaten çok şey anlaşılıyor. Ya dikine yapacaksın ya yatay öyle değil mi? Yaşam alanlarımız çok bilinçsiz yapılmış.

Hocam bizde nüfus çok fazla :D İstanbul'da onca aracın gittiği yolda kimse size insanlık yapmaz :D Çorlu'da yaşıyorum bazen burada trafikte araç kullanmasam bile farkediyorum normal şartlar altında bizim halkımız iyi niyetli ve insancıl ama araç sayısı ve insan sayısı arttıkça herkese bir huzursuzluk geliyor.

tumblr_oqxcp4hcOL1ujmvy2o1_500.jpg

Bu fotoğrafa bakarak zaten çok şey anlaşılıyor. Ya dikine yapacaksın ya yatay öyle değil mi? Yaşam alanlarımız çok bilinçsiz yapılmış.

Ne yazık ki tüm olay o da değil? Keşke öyle olsa, insanlık yapan da yok zaten oralarda sadece robot gibi kurala uyuyor(uyduruluyor). Yani trafiği kaosa sokunca, hızlı gidemiyorsun ki bir yere kazancın olmuyor. Bence eğitim ve bilinç meselesi, başka açıklaması yok, trafiği kullanmasın o zaman, Japonya 120 milyon ama orada yaya, yaya geçidine ayağını attığı zaman, kamyon duruyor. O da Japonic kanalında görmüştüm ağzım açık kaldı. Bilinç, bilinç, bilinç. Ama iş işten geçti, bu saatten sonra zor.

16:50 Bu kanalı da izleyin, ufkunuz genişler.

Hatta şunu da ekleyeyim; 3:17

Sıka sıka durursun çünkü, hayatın biter. Bunun insanlıkla pek ilgisi yok. Doğru söylüyorsun bizde insanlar daha yardım sever ama kural tanımaz, bilmez ne yazık ki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı