YouTube kanalı nerede paylaşılabilir?

Ragnarak

Hectopat
Öncelikle yanlış yere açtı isem üzgünüm, doğru yeri bulamadım.

Merhaba, ismim kayra. Yurt dışında 21 yaşında bir gencim. 6 aylığına İtalya'ya geldim ve Erasmus yapıyorum. Erasmus süresince gezdiğim yerleri hem hatıra hem de içerik olması için videoya kaydediyorum ve bunu paylaşmak istiyorum. YouTube kanalı açtım bunun için, videolarımı oradan paylaşacağım. Merak ettiğim tek bir şey var, kanalın büyümesi için, daha geniş kitlelere ulaşabilmek için videolarımın reklamlarını nerelerde yapmalıyım, konuları nerelerde açmalıyım? Mesela Technopat Sosyal içerisinde video paylaşımı için bir kategori göremedim. Aranızda bana yardımcı olabilecek var mı? Çok teşekkür ederim. : )

Technopat Sosyal'de reklam yapmak yasak olduğu için doğal olarak böyle bir katagori yok.

Bence Reddit'te büyük sublarda paylaşarak başlayın. Ayrıca tek sosyal medya ile kalmayın. Twitter, Fecabook, Instagram, Tiktok, Kwai ne kadar sosyal medya varsa inceleyin. Birinde bile algoritmanın sizi sevmesi başarıya götürür.

Son düzenleme:
İnstagram'da arkadaşlarınız bile olsa 200-300 takipçiniz varsa story atarak videolarınızın linkini kanalınızın linkini falan koyun kanalınız aktif kalsın arada bazı videolardan kesit atarak shorts videoları atın açıklamaya da devamını şu videodamdan izleyebilirsiniz tarzı bir şey söyleyin instagram'da shorts videolarınızı reels olarak paylaşın ki kanal daha çok ziyaretçi alabilsin biraz izlenmeye başladıktan sonra zaten önerilmeye başlar shortslar keşfete falan çıkar.

Hocam Instagram ve arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz. Bazı discord kanallarında bu tarz içerikleri paylaşabildiğiniz yerler var.

Mümkün oldukça arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Önemli olan etiketler vs. var ben vidiq kullanıyorum ettikleri görmek için benzen içerik yapanların yaptıklarına bakabilirsiniz etiketlerine vs.

Bide reklam olarak YouTube de reklam verebilirsiniz para ile hiç tecrübe etmedim.

Ama video attıkça ve emek verdikçe büyüme oluyor. Kaliteli içerik üreten herkes değerlenir umarım sende istediğin yere gelirsin.

Eğer gerçekten uğraşmak istiyorsan bir tane de TikTok hesabı aç. Gidip bir şeylerin fiyatlarını gösterdiğin videoları hem oraya hem de Shorts olarak YouTube'a at. Bir yerleri gezme videolarını düz video olarak atarsın ama o kadar büyüyemezsin. Yanına hızlı tüketilebilir içerik de üretmen lazım. Yurt dışında olanlar da genellikle fiyat karşılaştırması yapıyor çünkü izleniyor.

YouTube kanalının video attığın sürece daha fazla izlendiğini fark edeceksin yani düzenli bir şekilde video atarsan öyle ya da böyle videoların 300-500 izlenecektir onun dışında shorts videoların büyük bir etkisi var videolarındaki kesitleri hafif editleyerek keserek shortsa koyarsan kanalın daha hızlı büyüyecektir ancak bu Erasmus paylaşma olayı son yıllarda çok populerleşti yani beklediğin izlenmeyi alamamanda mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı