VaasMontenegro Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 16 2 Haziran 2020 #1 Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bir süredir Android telefonumda YouTube videosu izlerken kasma donma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bir süredir Android telefonumda YouTube videosu izlerken kasma donma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
UserBey Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #2 Telefonun markası nedir ve hafızasında ne kadar alan boş? Telefonlar eskidikçe kasmalar oluyor. Artı 0 Eksi
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 2 Haziran 2020 #3 VaasMontenegro dedi: Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bir süredir Android telefonumda YouTube videosu izlerken kasma donma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonun markası ve modeli nedir? @UserBey arkadaşın dediği gibi telefon eskidikçe kasmalar gayet normaldir. Artı 0 Eksi
VaasMontenegro dedi: Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bir süredir Android telefonumda YouTube videosu izlerken kasma donma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonun markası ve modeli nedir? @UserBey arkadaşın dediği gibi telefon eskidikçe kasmalar gayet normaldir.
KronosEP Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #4 VaasMontenegro dedi: Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bir süredir Android telefonumda YouTube videosu izlerken kasma donma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Diğer cevap veren arkadaşlara katılıyorum. Telefonun eski bir telefonsa eğer bunlar normal. Artı 0 Eksi
VaasMontenegro dedi: Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bir süredir Android telefonumda YouTube videosu izlerken kasma donma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Diğer cevap veren arkadaşlara katılıyorum. Telefonun eski bir telefonsa eğer bunlar normal.
KS KS VaasMontenegro Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 16 2 Haziran 2020 #5 KronosEP dedi: Diğer cevap veren arkadaşlara katılıyorum. Telefonun eski bir telefonsa eğer bunlar normal. Genişletmek için tıkla... Ama bir hafta öncesine kadsr hiçbir sıkıntı yoktu. Artı 0 Eksi
KronosEP dedi: Diğer cevap veren arkadaşlara katılıyorum. Telefonun eski bir telefonsa eğer bunlar normal. Genişletmek için tıkla... Ama bir hafta öncesine kadsr hiçbir sıkıntı yoktu.
KronosEP Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #6 VaasMontenegro dedi: Ama bir hafta öncesine kadsr hiçbir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Herhangi bilinmedik bir program yüklediniz mi bu süreçte? (apk gibi) Artı 0 Eksi
VaasMontenegro dedi: Ama bir hafta öncesine kadsr hiçbir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Herhangi bilinmedik bir program yüklediniz mi bu süreçte? (apk gibi)
KS KS VaasMontenegro Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 16 2 Haziran 2020 #7 KronosEP dedi: Herhangi bilinmedik bir program yüklediniz mi bu süreçte? (APK gibi) Genişletmek için tıkla... Evet yükledim. Artı 0 Eksi
KronosEP dedi: Herhangi bilinmedik bir program yüklediniz mi bu süreçte? (APK gibi) Genişletmek için tıkla... Evet yükledim.