YouTube kısıtlı modu kapatılmıyor

Lerpo343

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, daha düne kadar sorunsuz videoları izlerken bugün kısıtlı mod aktifleştirilmiş ve kapatılmıyor. Her türlü çözümü denedim foruma da baktım, pek bir şey bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 252
  • 2.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 244
Kısıtlı mod kendi kendine aktif olmaz diye biliyorum. Biri ayarlanızla oynamış olabilir.

Yanlış biliyorsam kızmak yerine yanlışımı düzeltin lütfen.

Kısıtlı mod kendi kendine aktif olmaz diye biliyorum. Biri ayarlanızla oynamış olabilir.

yanlış biliyorsam kızmak yerine yanlışımı düzeltin lütfen.

Evet, ben de öyle biliyorum. Aileme de sordum güvenli internete mi geçtik diye yok hiçbir şey yapmadık dediler. Neden oldu nasıl oldu hiç anlamadım.

Herhangi bir çözüm bulabildin mi hocam bende de aynı sorun var şu anda

Herhangi bir çözüm bulabildin mi hocam bende de aynı sorun var şu anda

C:\Windows\System32\drivers\etc altındaki hosts dosyasına kullandığım koruma programı bu kodları ekliyor, bu kodları kaldırıp hosts dosyasını salt okunur yapınca kısıtlı mod kalkıyor ben bu şekilde çözdüm umarım faydası olur

216.239.38.120 www.youtube.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 m.youtube.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 youtubei.googleapis.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 youtube.googleapis.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 www.youtube-nocookie.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…