Merhabalar, daha düne kadar sorunsuz videoları izlerken bugün kısıtlı mod aktifleştirilmiş ve kapatılmıyor. Her türlü çözümü denedim foruma da baktım, pek bir şey bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar, daha düne kadar sorunsuz videoları izlerken bugün kısıtlı mod aktifleştirilmiş ve kapatılmıyor. Her türlü çözümü denedim foruma da baktım, pek bir şey bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.
C:\Windows\System32\drivers\etc altındaki hosts dosyasına kullandığım koruma programı bu kodları ekliyor, bu kodları kaldırıp hosts dosyasını salt okunur yapınca kısıtlı mod kalkıyor ben bu şekilde çözdüm umarım faydası olur
216.239.38.120 www.youtube.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 m.youtube.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 youtubei.googleapis.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 youtube.googleapis.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch
216.239.38.120 www.youtube-nocookie.com # redirected to restrict.youtube.com by Forticlient SafeSearch