YouTube Küçük Resimden(Thumbnail) Telif Hakkı Atmak

Kaan Evkaya

Hectopat
YouTube üzerinde benim videomun küçük resimlerini kopyalayan bir kanal gördüm. Bunu YouTube'a bildireceğim fakat nereden bildireceğim bilmiyorum. Videoyu Bildir dedikten sonra "Eser Kopyalamak" ardından "Bir Kişi Videomu Yeniden Yükledi" deyip oradan Özel Küçük Resim mi seçmeliyim yoksa Çizimim bölümünden mi ? Bir anlayamadım. Aslında videoluk bir durum yok. Sadece o kanal sahibi benim Thumbnailimi kullanmış. Ama Videom Yeniden Yüklendi diye söyleyince biraz saçma geldi. Acil bu Telif Haklarını atmam lazım. Anlayan arkadaşlar yardım ederse mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resiminin telifini aldıysan şikayet et! Eğer o senin resiminin telifini kendi üzerine aldıysa senin başın bile belaya girer.

Resiminin telifini aldıysan şikayet et! Eğer o senin resiminin telifini kendi üzerine aldıysa senin başın bile belaya girer.
O resimi zaten ben yaptım PS'de editleyerek düzenlemesi falan bayağı uzun sürdü neyse konuya geleyim.Ben bu resimden nasıl telif atacağım onu bilemiyorum.Yani Videom tekrar yüklendi desem olmaz çünkü video değil resim yani sonuçta

Küçük resmi ondan önce kullandığın bir videon olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…