leeEVERETT
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bu videoma zaten evde 3 hesaptan like attım ona rağmen 2 like görünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de oturdu Youtube benimle uğraşıyor demedim, sebebini sordum. Ayrıca neden az bile yapmış oluyor? Ortada saçma bir şey göremedim.Videoyu biraz dinleyince az bile yaptığına kanaat getirdim.
Youtube'un sizinle uğraştığını sanmıyorum.
Bu videoma zaten evde 3 hesaptan like attım ona rağmen 2 like görünüyorartı olarak arkadaşlarımdan ve rastgele atan insanlar da oldu anlık olarak gördüm 6 like oldu ve sonra kimse geri çekmediği halde 2'ye düştü. Geri çekseler bile dediğim gibi evde 3 hesaptan atıldı ona rağmen 2 görünüyor.
Saçma demedim zaten, bence kötü bir ürün olmuş.Ben de oturdu Youtube benimle uğraşıyor demedim, sebebini sordum. Ayrıca neden az bile yapmış oluyor? Ortada saçma bir şey göremedim.
Bazen öyle oluyor, bir keresinde 200-300 beğeniyi birden silmişti YouTube. Daha 1-2 gün önce de 120'den 100'e düştü beğeni sayısı. Çok kafaya takılacak bir şey değil.
O aslında sahte beğeni kontrolü değil, başka bir şey ama hiçbir şekilde net bilgi yok bunun hakkında. Benim kanalımda videolara yeri geldi binlerce beğeniye ulaşan videolar oldu, yeri geldi 1000-2000 civarında takılanlar, nadiren de olsa yaşadığım bir durumdu bu beğeni silinmesi durumu. Varsayım olarak, bence kanalın etkileşimi düştüğü zaman bu kanal bunları organik bir şekilde alamamıştır deyip siliyor ufak bir kısmını. Çünkü 120'den 100'e düşen videonun beğenisi artması gerekirken geriye düşe düşe gittiAynı anda atılan bot olarak algılayabileceği beğenileri siliyor genelde takip de etmiyorsa beğeniyi atan kişi. Zamanında veletken çok tanık oldum beğeni silinmesine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.