3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 15 Ağustos 2021 #1 YouTube açıklamalar kısmına kısaltılmış link koyup para kazanıyorum. Fakat bu bir sorun teşkil eder mi? Veya kanalım spam ağına düşebilir mi?
YouTube açıklamalar kısmına kısaltılmış link koyup para kazanıyorum. Fakat bu bir sorun teşkil eder mi? Veya kanalım spam ağına düşebilir mi?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 Kanalınız bunları yaparsanız spama düşebilir. Ama şunu yaparsanız düşmez. Herkes böyle yapıyor. Farklı bir yan kanaldan Yorum kısmına link koyup sabitleyin. Artı 5 Eksi
Kanalınız bunları yaparsanız spama düşebilir. Ama şunu yaparsanız düşmez. Herkes böyle yapıyor. Farklı bir yan kanaldan Yorum kısmına link koyup sabitleyin.
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #3 egehararli dedi: Kanalınız bunları yaparsanız spama düşebilir. Ama şunu yaparsanız düşmez. Herkes böyle yapıyor. Farklı bir yan kanaldan Yorum kısmına link koyup sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Hocama katılıyorum. Artı 0 Eksi
egehararli dedi: Kanalınız bunları yaparsanız spama düşebilir. Ama şunu yaparsanız düşmez. Herkes böyle yapıyor. Farklı bir yan kanaldan Yorum kısmına link koyup sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Hocama katılıyorum.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 lidevdiyebirisi dedi: Hocama katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
KS KS 3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 15 Ağustos 2021 #5 egehararli dedi: Kanalınız bunları yaparsanız spama düşebilir. Ama şunu yaparsanız düşmez. Herkes böyle yapıyor. Farklı bir yan kanaldan yorum kısmına link koyup sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey aslında bir videonun altına sürekli aynı kişinin link bırakması spam düşürebilir. Direk linki bıraksak sorun olur mu? Hocam her türlü spam a düşüyorumuş. Artı 0 Eksi
egehararli dedi: Kanalınız bunları yaparsanız spama düşebilir. Ama şunu yaparsanız düşmez. Herkes böyle yapıyor. Farklı bir yan kanaldan yorum kısmına link koyup sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey aslında bir videonun altına sürekli aynı kişinin link bırakması spam düşürebilir. Direk linki bıraksak sorun olur mu? Hocam her türlü spam a düşüyorumuş.