YouTube mobil Türkçe çeviri yok

Ne yaptıysam düzeltemedim. Konum vs her şey türkiye. Yorumlarda ingilizceyi türkçeye çevirmiyor. (Diğer dilleri çevirme seçeneği var) otomatik altyazıda da türkçe yok. Yıllardır böyle.

Telefon Reeder S19 max pro. Her şey olması gerektiği gibi ama Youtube videolarında Altyazıları otomatik çevir dediğimde sadece belirli diller çıkıyor. Aralarında Türkçe yok. Aynı videoyu Bilgisayardan açtığımda aynı yöntem ile Türkçe dil seçeneği de mevcut.

Dostlar; Bu sorun Youtube şirketinin Turkiyeye karşı uyguladığı çifte standarttır. Yakinda ABD de altyazi çeviriyi dublaj olarak seslendirme bile ekler Youtube.Şuanki video dublajindan bahsetmiyorum. Altyazı çeviriyi dublaj olarak seslendirme.
Durum böyle iken, geldiğimiz bu 2025 yılında, halen Youtube mobil uygulamasinda Tayca bile var iken Türkçe olmaması, saçmalığın daniskasıdır.

Dostlar; Bu sorun Youtube şirketinin Turkiyeye karşı uyguladığı çifte standarttır. Yakinda ABD de altyazi çeviriyi dublaj olarak seslendirme bile ekler Youtube.Şuanki video dublajindan bahsetmiyorum. Altyazı çeviriyi dublaj olarak seslendirme.
Durum böyle iken, geldiğimiz bu 2025 yılında, halen Youtube mobil uygulamasinda Tayca bile var iken Türkçe olmaması, saçmalığın daniskasıdır.
Google Türkiye ekibinin suçu bu. Pc'den her videonun alt yazısı çeviriyor mobilde yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı