Selam arkadaşlar, YouTube kanalımda yabancı dildeki şarkıları editleyip Türkçe çevirisini yapıp paylaşıyorum. Videoma telif geldiği için engellendi bunu nasıl kaldırabilirim? Videodan para kazanmak istemiyorum, sadece paylaşmak istiyorum.
Para kazanamazsın bu şekilde zaten. Diğer yandan para kazanamadığın için bir sorun teşkil etmiyor, diye biliyorum. Kanalın topluluk bölümünden kural ihlallerinde her hangi bir sorun görünmüyorsa, tamamdır.
Para kazanamazsın bu şekilde zaten. Diğer yandan para kazanamadığın için bir sorun teşkil etmiyor, diye biliyorum. Kanalın topluluk bölümünden kural ihlallerinde her hangi bir sorun görünmüyorsa, tamamdır.
Sanırım bunlar ilgili sanatçıların fikri mülkiyetini koruyan kuruluşların seçimlerine bağlı. Elde edilecek gelirin kendilerine aktarılmasını, seçerlerse kullanabilirsiniz ancak tamamen kaldırılması yönünde bir seçim yapılmışsa yapacak bir şey yok.
NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED. ALL CONTENT BELONGS TO ITS RIGHTFUL OWNERS. FOR ENTERTAINMENT PURPOSES ONLY. PLEASE DO NOT TAKE DOWN. ! I DON'T OWN ANY OF THIS PICTURES OR MUSIC IN THE VIDEO!