YouTube Music nasıl?

Metm0sby

Hectopat
Bende Apple Music var. Bugün YouTube Premium aile üyeliği aldım ve YouTube Music indirdim. İkisi arasında çok fark var mı? Yoksa Apple Music üyeliğimi iptal edeceğim. Kullananlar yardımcı olabilir mi?

YouTube videolarını da oynattığı için resmi olmayan ve farklı çeşitte müzik bulunabiliyor. Ses kalitesi olarak Apple Music daha iyi ve iOS üzerinde YouTube Music için ekolayzer yok. Kayıpsız ses ve Dolby Atmos desteği de bulunmuyor.

YouTube videolarını da oynattığı için resmi olmayan ve farklı çeşitte müzik bulunabiliyor. Ses kalitesi olarak Apple Music daha iyi ve iOS üzerinde YouTube Music için ekolayzer yok. Kayıpsız ses ve Dolby Atmos desteği de bulunmuyor.
Hocam, ses kalitesi neden bu kadar önemli? İkisini de dinliyorum bir fark göremedim ben.

YouTube Music kütüphanesi daha geniş olduğu için bence gayet iyi. Ses kalitesini falan bilmem.

Spotify kadar kullanışlı değil ama ses kalitesi efsane. Yüksek seslerde sesi hiç bozulmuyor diyebilirim.
Apple Music = Deezer < YT Music < Spotify. ( Deneyimlediğim hizmetler. )

Hocam, ses kalitesi neden bu kadar önemli?
Kaliteli kulaklığınız varsa ses kalitesi cidden fark ediyor. Kayıpsız sesi çoğu kulaklıkta anlayamazsınız. Kablosuz kulaklıkta da kayıpsız ses desteklenmiyor. Ayrıca ekolayzer lazım olabiliyor. AirPods Pro'da varsayılan olarak bas seviyesi biraz düşük ve YouTube Music üzerinde kolayca hissedilebiliyor. Ekolayzer olmadan işkence olduğu anlar olabiliyor. Ekolayzer ayarı açısından en iyisi Spotify bu durumda. Ondan sonra da Apple Music geliyor. YouTube Music'i ancak aradığım müziği bulamadığımda son alternatif olarak kullanıyorum şahsen.

Bende Apple Music var. Bugün YouTube Premium aile üyeliği aldım ve YouTube Music indirdim. İkisi arasında çok fark var mı? Yoksa Apple Music üyeliğimi iptal edeceğim. Kullananlar yardımcı olabilir mi?

Mükemmel bence 1 yıldır Premium'dan memnunum halen de kullanıyorum özellikle kütüphane ve ses çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı